Stránky

sobota 16. dubna 2011

Essence gel liner

Takže po kratší delší odmlce opět post. Já vím, že nejsem zrovna vzorný blogger, ale jiná už prostě nebudu ;) Bylo to teď takové veselejší a i proto nebyl moc čas a nálada přispívat. Včera jsme si vyzvedli maso z ekofarmy, upekli poslední hovězí žebra z předchozí várky a já se chystala na dnešní den. Dnes jsem měla zkoušku svatebního make-upu, za 2 týdny to bude "naostro" a v květnu mě s kamarádkou/kadeřnicí čeká totéž znovu. Takže jsem v průběhu týdne přemýšlela nad líčením i účesem, jaký nevěstě uděláme. Celkem se vyzkoušely 4 účesy a pár jejich obdob a jedno líčení. Myslím, že výsledek nebyl špatný a pokud bude nějaká profi fotka, tak se pak třeba podělím. Jinak jsem se ve čtvrtek potkala se sonidlem, abychom vyměnily další laky :D Uff, tolik ze života mého...

Teď k líčení. Koupila jsem si na zkoušku gelové linky Essence v odstínu Berlin Rocks. Linky jsou řidší než třeba MAC fluidline nebo Stila Smudge pot, ale pracuje se s nimi hodně dobře a DRŽÍ! Rychle na oku zasychají, takže není potřeba se obávat té řidší konzistence a případných otisků. Obsahují jemnou perleť, která vypadá moc hezky. Cena směšná, snad kolem 90,-?! Rozhodně doporučuji vyzkoušet.
A v těchto dnech miluju pigment MAC Neo-orange, což je krásná růžovo-oranžová neonová (nebo korálová neonka?! existuje taková barva? :D). Krásně ladí se zeleným okem a pokud člověk nenajde sílu na tu linku, tak stačí fialová řasenka na ozvláštnění ;)










Můj poslední kulinářský pokus byly sušenky (cookies), které jsou překvapivě jednoduché na přípravu a neuvěřitelně žravé! Vzala jsem pár i na svatební zkoušku, abych nám těch 7 hodin práce osladila. Doporučuji do sušenek krom čokoládových kousků přidat i např. kokos nebo menší kousky jablka a skořici. (Jídlo moc fotit neumím, tak zapojte fantazii.)




Krásný zbytek víkendu ;o)

6 komentářů:

  1. Já jsem si ty linky koupila černé a zatím jsem z nich po dvou vyzkoušeních trochu rozpačitá, jsou mnohem měkčí než na jaké jsem zvyklá, takže mi vždycky ujela ruka... No, snad se s nimi naučím, protože fialové mě taky lákají :-) A jsem překvapená jak kombinace s oranžovou jde krásně dohromady! A ty sušenky, hmmm! Ještě že už je pozdě a cestou do postele ledničku nepotkám :-)
    Dobrou noc ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásně namalované oči máš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je nádhera ty oči. Jinak insopiraci na svatební líčení bych velmi ocenila, protože v červnu taky budu líčit nevěstu a zatím nevím,co jí udělám,ale chce spíše něco přirozeného, tak asi pojedu v nude odstínech na oči, růžových tvářičkách a rtěnce...no uvidíme,jaké bude konkrétní přání nevěsty :-)...A ty linky vypadají slibně, já mám coastal scents a docela jsou na mě tuhé,takže nějaké řidší bych ocenila....

    OdpovědětVymazat
  4. Já si koupila ty linky černé, ale chystám se i na zelené a díky tvým fotkám omrknu i fialové :) Zatím jsem je zkoušela jen doma večer a i mně začátečníkovi to docela šlo. Ovšem tak krásně nalíčeno teda zdaleka nemám :D

    OdpovědětVymazat
  5. @viennettka: Ta konzistence je jiná oproti ostatním značkám. Ale zase stojí za to, se naučit i s těmato, protože barvy, kvalita a výdrž jsou v poměru k ceně neuvěřitelné.
    Sušenky ti rozhodně doporučuji vyzkoušet! Luxus za pár kaček ;)

    @Kockandy: Moc děkuji!

    @lovelyhair: Děkuji ;) CS jsou hodně tuhé...ty Essence jsou oproti nim jako změklé máslo. Za ty peníze určitě vyzkoušej.

    @Mína: Fialové sluší snad každé barvě oka, takže je bez váhání zařaď na nákupní seznam. A bude fotečka na oku? Prosííím...

    OdpovědětVymazat
  6. Fotečka na oku???? Až budu chtít své čtenáře vyděsit k smrti určitě fotečku zařadím..... :D

    OdpovědětVymazat