Stránky

středa 18. května 2011

Zoya Gilda

Je to lak ze Sparkle Collection léto 2010. Já jsem k němu přišla tak jakoby omylem. V té kolekci nebyl lak, který by se mi nelíbil. Charlu jsem nahradila lakem Orly, Ivanka být musela a u zbytku jsem váhala. Rozpočet i velikost objednávky mají své možnosti a jako nemůžu je rozpínat do nekonečna :( Tak jsem si říkala, že vezmu ten nejsprostější z celé kolekce! A Gilda mi přišla jako hodně sprostá :D A já navíc miluju zářivé, třpytivé laky... A růžových jsem zas tolik neměla... A vůbec! Prostě los padl na tenhle...nelituju.


2 vrstvy a top coat


Myslím, že sonidlo má nafoceno lépe - zde.
 



A teď z jiného soudku... Neznáte někdo profinehtařku, co objednává na modelaznehtu.cz? Něco bych tam jako chtěla, ale je to určeno jen pro profi, i když nechápu proč, když jsou to jen laky!!! :(

Jsme v půlce pracovního týdne! Juchůůů :)

4 komentáře:

  1. to je ale vážně úžasně sprostý lak :D!ne, fakt líbí se mi moc,jen bych ubrala na těch zlatých třpytkách, jestli dobře vidím,že jsou zlaté :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsu taky ráda, že jsem si ho mohla vyzkoušet :) V další objednávce musí být... A vypadá na tobě krásně, to ani nemluvím o tom, jak nádherně by na tobě vypadal ve skutečnosti, lidi, fakt!

    OdpovědětVymazat
  3. @lovelyhair: ta zlatá je jen v lahvičce a jen v určitém úhlu...na netech pak není vůbec ;) Barva je velmi zářivá :D

    @Mína: děkuji :)

    @sonidlo: Máš ho podle mě lépe vyfocený! A musí slušet všem :D Na tobě je perfektní <3

    OdpovědětVymazat