Stránky

pondělí 13. června 2011

TF Lockdown Bondage

Tak totok je absolutní pecka! Konzistence skvělá, dobře se s nimi pracuje jak pomocí prstů, tak štětcem. Bondage jsou tělovobéžové se stříbrnýma třpytkama, které drží a neopadávají. Poměr výkon/cena je více než-li slušný (ale berme v potaz, že jsem je kupovala v akci). Určitě doporučuji, pokud se vám stává, že rychle potřebujete vyběhnout z domu a nemáte čas na nějaké čarování.

Fotky berte lehce s rezervou. Fotila jsem po "použití" a navíc jsem byla nevyspaná, což je na mě vždycky poznat - mám unavené oči. Nějaký hmyzí bratr byl tak laskav, že mě hryzl u obočí (a na lýtku) a to je daň za to, že vám čouhají části těla z pod peřiny...

Klasicky jsem se nemohla rozhodnout, které fotky vybrat. Tak jsou všechny, no.







Máte rádi Too Faced a jejich produkty? Já tu značku zbožňuji ;)

10 komentářů:

  1. Přiznám se, že Too Faced je pro mě novinka, dosud nevyzkoušená. Ale tvůj make-up očí je naprosto dokonalý, dechberoucí. A to ještě píšeš, že máš oči unavené..pchá, jsou nádherný!
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám už dlouho zálusk na nějakou TF paletku - třeba Naked Eye :).

    OdpovědětVymazat
  3. tak to je vážně úžasná barva! já nic od TF nemám,ale čtu samé kladné recenze,takže asi něco zkusím.....

    OdpovědětVymazat
  4. Achich ach, klidně ještě více fotek... TF jsem měla jednu řasenku a byla strašná, ale možná byla jen vyschlá (ebay), kdo ví.. A pak několikery stíny- měla jsem tu velkou krásnou paletku s hnědými stíny na nude, smokey a denní líčení a barvy krásné, ale přestala mě bavit, protože prášila, pak mám doma ještě několik duí (:-D jak se to skloňuje?)- prostě duo stínů a ty nejsou špatné, ale pigmentace je průměrná, takže je nosím jen na nevýrazné denní líčení. Za cenu v Sephoře asi nemohu doporučit, leda, když je nějaká akce. Jo a ještě vlastně na mě čeká báze Shadow insurance a ta věřím, že bude super, když si jí všichni chválí.
    Zajímavé jak pozitivně tuto značku vnímám, přitom jí při bližším zkoumání vlastně skoro nenosím:-D

    OdpovědětVymazat
  5. @Monika: Děkuji :)

    @Vivi: Od toho je taky můj blog (a spousta dalších)! Mají takové holčičí "dizajny" obalů ;) A pro mě i kvalitní produkty.

    @Elvie: To jsme na tom stejně. Taky se chystám na nějakou paletku už tak 2 roky :(

    @lovelyhair: Určitě vyzkoušej, pokud budeš mít příležitost ;) Třeba jejich báze pod stíny je pro mě nej.

    @Dejnicka: Prášení mě neodradí...já umím naprášit i s krémovýma :D Takže paletku bych si nechala líbit! A "duo" asi neskloňuju?! (Neskloňuju slova, která neumím skloňovat...raději to opíšu 3 větama :D) Já TF taky vnímám pozitivně, jen ten Jerrod mi vždycky rozhodí sandál (nj, má lépe udělané obočí než já O_o).

    OdpovědětVymazat
  6. A samozřejmě všem děkuji za milé komentáře! Víte, jak mě potěšit ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné líčení, krásné oči, krásný popis. Jen ten název, ten název! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle odstín se mi asi líbí nejvíc! Jinak já mám TF taky ráda, ačkoli aktuálně vlastním jen Shadow Insurance (a ani ji zrovna nepoužívám) a jednu tužku na oči. Měla jsem stíny Moon Beam (holografické černozelené, recenze bude za pár dní) a dala jsem je pryč, protože jsem je vůbec nepoužívala, ale bylo mi to líto...

    Češtinářské okénko pro Dejničku - duo je přejaté slovo a ta se neskloňují ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Borůvko, je fakt, že taky umím prášit až za roh, takže asi převážil ten důvod, že přece jen byla docela veliká a já potřebuju abych to čím jsem se ráno nalíčila mohla tahat celý den sebou na "co kdybych potřebovala něco poopravit". V tomhle jsm strašná, skoro ve 100% případů to nepoužiju, ale jakmile bych něco zapomněla doma, budu si celý den připadat nesvá:-D

    Péťo děkuji, je vidět, že ses učila;-)))

    OdpovědětVymazat