Stránky

úterý 14. června 2011

TF Lockdown Prisoner Of Love

Sladce růžová...taková trošku cukrová vata :) Na začátku jsem se bála, ať nevypadám, že jsem 3 noci nespala a k tomu 2 dny plakala. Naštěstí se tato obava nepotvrdila a výsledek docela ujde, ne? Jinak při příliš urputné aplikaci budete stín taky trochu stírat, ale není to tak tragické jako u I'm Guilty. V záhybu je šedohnědý stín. Linka vypadá křivě, ale to mám nějaké pomačkané víčko (asi jsem spala hlavou v polštáři nebo nevím). 

Takže pomalu ale jistě se dostáváme k závěru této mojí Too Faced Lockdown pentalogie. Už jen Bedroom Eyes a máte to úspěšně za sebou ;) Ale po tomto ještě neodcházejte...čeká vás kopec jiných šminek, které si tady syslím jako hraboš polní na zimu. A navíc taky ta slibovaná rozdáváčka, no ne? Holt nic v životě není zadarmo, takže "stay tuned" =)







A jo, ta tečka pod obočím...no, to je přesně to, co si myslíte, že to je. Ale záměr byl ji tam nenechat...bohužel, pinzeta selhala a jehlou si prý u oka dělat nebudu. (Jako kdyby Jan Žižka nebyl dobrým vojevůdcem i s jedním okem!)

Hezký večer ;o)

7 komentářů:

  1. Hezké, takové něžné :-) Koukám, že jsi jako já, taky když na fotce najdeš nějakou "vadu", musíš na ni upozornit a vysvětlovat ji :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se mi líbí třetí fotka - v kombinaci s barvou Tvých očí je to úžasné. Kdybys neřekla, o tečce nevím...já trhání obočí nesnáším, už se k tomu pár dní přemlouvám :/ :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se růžové bojím jako čert kříže právě kvůli těm důvodům cos popsala, ale tahle opravdu vypadá tak hezky něžně, že by nemusela vadit.
    A opět to kouzelné obočí... ach takové jednou mít a můžu zemřít:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já s růžovou vypadám jak angorák (žilky), ale tobě tak sluší a propos o jaké tečce to mluvíš?

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám růžovou ráda,ale taky se ji bojím, zjistila jsem ale, že stačí vychytat odstín,když si dám studenou,tak je to ok, když nějakou teplejší a výraznější,tak vypadám jakobych měla oteklé oči.....tahle je ovšem krásná. Jo a tečky bych si vůbec nevšimla,ale chápu, já tohle přesně dělám taky, že upozonuju na věci, co ostatní nevidí :D....

    OdpovědětVymazat
  6. @vinnettka: Děkuji! Kdyby ta tečka nebyla na fotkách tak viditelná, tak mlčím...ale tohle :-o

    @Elvie: Jo, ta barva očí je fakt divná...jsou takové flekaté! Úprava obočí je vždycky mor :(

    @Dejnicka: Jj, já myslím, že je dobře, že se lidi některých barev trochu bojí. Ale zas jak psala Petra (lovelyhair), tak je to o zvoleném odstínu ;) Takže růžová s mírou (nebo Petřiným Mírou) je dobrá :)
    Z toho obočí bys asi umírala často :D Ono fakt není tak úžasné, jak se z fotek zdá :D

    @Day: Škoda, já právě myslím, že tobě by růžová sedla... ;)

    @lovelyhair: Souhlas! Stačí jen najít ten odstín a je to ;) A ty jsi taky dobrý typ na růžovou :D

    Děkuji za úžasné komentáře!

    OdpovědětVymazat
  7. Však já tu z něj pravidelně umírám, proto nekomentuju víc:-DDD

    OdpovědětVymazat