Stránky

čtvrtek 2. června 2011

Too Faced Lockdown

Koupila jsem 5 z 6 odstínů, velikost 8g. A vlastně mě teď čeká testování jednotlivých barev - Prisoner of Love, Jailbait, I'm Guilty, Bondage, Bedroom Eyes.
Lockdown by měl být takový kouzelný produkt, spojení skvělé báze Shadow Insurance a barevného pigmentu. Takže může fungovat jako krémový stín nebo jako báze. Všechny odstíny jsou třpytivé a dobře pigmentované.


L-R: Bedroom Eyes, Bondage, I'm Guilty, Prisoner of Love, Jailbait



No, a vy se můžete brzy těšit na nějakou rozdávačku! (Která bude pouze pro ty stálé čtenáře jako odměna, že máte ještě sílu sem chodit...)

Hezký večer ;o)

8 komentářů:

  1. Jůů, to vypadá dobře! Doufám, že budeš testování fotodokumentovat ;-) Smím se zeptat odkud a za kolik je máš? To to bylo tak výhodné, že jsi je skoupila skoro všechny? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. viennettka: Jedna fotodokumentace už proběhla ;) Takže brzy se objeví i tady. Kupovala jsem na strawberry, kde byly v akci 2ks za cenu jednoho. Tak jsem si říkala, že něco dám do rozdávačky a něco prodám :) A drží moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. To ty akce na jahodě teda nějak špatně sleduju, zrovna tohle bych si bývala byla koupila... Tak třeba vyhraju nebo budu mít možnost si je koupit od tebe ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo, tohle mě taky zajímá! Péťo já nevím co děláme blbě, v tom co mi chodí z jahody na mejl nikdy nejsou ty vychytávky co pak mají holky:-D
    Borůvko, už vidím jak se s Péťou o ty prodávané popereme:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Holky nic si z toho nedělějte, taky tyto akce prošvihávám...a zrovna toto by se mě teda jóó hodilo...tak snad bude rozdávačka a já vyhraju hihi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tyhle Too Faced stíny byly v akci celý květen a já to ke konci května nevydržela a dopadlo to takto :D A jsem ráda, že je zájem...to by totiž mohlo znamenat, že výhra v rozdávačce udělá radost ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám dva, zatím jsem zkoušela jen jailbait a nevím kde dělám chybu, slévá se mrška jedna.

    OdpovědětVymazat
  8. @Day: Tak to nechápu :-o Mně zatím všechny vyzkoušené držely moc dobře.

    OdpovědětVymazat