Stránky

sobota 17. prosince 2011

Purple Smoky Glitter

Tohle je líčení na přání. Nevím, jak moc to splní očekávání, ale je to jeden z nápadů na plesové líčení. Plesové líčení jako takové je potřeba přizpůsobit - přece jen je to zvláštní příležitost. Při líčení by se měly zohlednit šaty a účes, pak taky fakt, že použité barvy se můžou změnit vzhledem ke světelným podmínkám (ano, žlutá bude vypadat jinak pod modrým světlem).

Takže Jitulikooo, nevím, jak fialové tvé šaty budou, ale určitě budou krásné a ty taky. Pokusím se udělat ještě nějaké jiné líčení pro inspiraci.
V reálu to bylo výraznější a glitry nádherně svítily. Dokážu si to představit se stříbrnými doplňky!







Na poslední fotce jsou použité produkty: báze Too Faced, pigment Grape, stíny Bourjois Noir Précieux, kosmetické glitry, průhledná báze pod glitry, Illamasqua cake liner, kleštičky na řasy, lepidlo, umělé smetáky, řasenka BarryM

Glitry určitě použít kosmetické, které neobsahují těžké kovy. Raději si připlatit, protože oči máme jen jedny! Než si glitry na očičko dáte, tak se 2x rozmyslete, protože když vám nějaký spadne do oka, tak žádná hitparáda asi. Prostě každá sranda něco stojí a je potřeba to uvážit. (Zatím se mi žádné glitry do oka nesesypaly, ale beru to na vědomí a je to risk.)

Když jsem byla mladší, tak jsem chtěla být na plesech za princeznu. Dnes toužím být lvicí salónů! Když jdu ve večerní róbě, tak nepůjdu s "nude lookem" ;o) Osobně bez problémů snesu výraznější líčení i trochu extravagance. Ale každý by měl jít v tom, v čem se bude cítit dobře a to platí i o líčení.

Půjdete někam plesat? Líčení od profesionála - ano nebo ne?

25 komentářů:

  1. Tak to je nadhera!! Dokazu si predstavit, jak krasne budou ty glitry pod umelym osvetlenim. Me na maturitni ples licil Pavel Bauer z Estee Lauder (je to uz par let zpatky) ale musim rict, ze vysledek opravdu stal za to. Profesional proste nalici jinak, pouzije jine odstiny, jine techniky...takze je to vzdy prijemna zmena=)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to překrásné! Obdivuji Tvou práci:)

    OdpovědětVymazat
  3. To je dokonalé! Ty glitříky se mi děsně líbí, ale vzhledem k tomu, že nosím čočky, tak bych to na sobě raději neriskovala :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je absolutně dokonalé, opravdu nádhera, já glitry na večer a na zimu můžu, mám stejně barevné od dermacolu a jsou boží, bohužel se mi nepodařilo je na fotklách zachytit tak dokonale, jak jsi to udělala ty, protože se mi taky třpytí do různých odlesků,ale vypadaly jen šedostříbrně a ta kombinace s fialovou je deniální, asi úplně nejkrásnější líčení,co jsi sem dala, ale ty to máš nádherné vždy :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, to je naprosto skvělé :D.

    OdpovědětVymazat
  6. joj, fialová, to je moja láska :) krásne!

    na plesy sa líčim sama, už len kvôli tomu, že sa môžem vyšantiť s tmavým výrazným líčením a "nude look" akurát tak na pery :)

    myslím, že iba na svadbu som sa nelíčila sama, aj to preto, že som sa bála, že sa mi budú ruky triasť :D

    OdpovědětVymazat
  7. Achjo... když to vidím a vím že tohle nikdy moct mít nebudu :(... Mám zapadlé oči a ještě povislou kůžičku.. Nojo, můžu jen slintat :D

    OdpovědětVymazat
  8. tak přesně nějakou takovouhle představu jsem měla, ale vůbec bych to tak neuměla vymyslet a zkombinovat. takže tento odkaz na článek ukládám do lišty a určitě ho znova použiju. ty šaty jsem chtěla vyfotit, ale jak je u mě poslední dobou zvykem, vůbec jsem se k tomu nedostala. :-/ pod prsama mají proužek z glitrů, takže budou super i na očích. A dneska jsem si v DM vyhlídla i stříbrno-černý náhrdelník, tak se pro něj asi vrátím. no já sem z tohohle líčení fakt nadčená!!! takže raději přestanu plkat a moc děkuju!!! fakt nádhera ;-*

    OdpovědětVymazat
  9. I kdyby tam nebyl základ fialová, kterou miluji, je to nádhera! Už bych se fakt měla naučit pracovat se stínama, at tady nad těma fotkama furt neslintám!

    OdpovědětVymazat
  10. Nádhera! Fialovou na očích miluju a ty třpytky to nádherně podtrhly!

    OdpovědětVymazat
  11. @Talka: To je přesně to, co úplně nevyniklo...pod umělým osvětlením to byla hotová diskotéka! Holo efekt se vůbec nebál blýsknout :)
    Od Pavla Bauera bych se taky nechala s chutí přikrášlit! Celkově bych se nechala asi nalíčit kýmkoliv, ať vidím různé úhly a možnosti. (A ať se můžu porovnávat, protože to dělám pořád!)

    @Noogeta: Děkuji moc :o)

    @Mia: Děkuji, ono asi není zatím moc co obdivovat...ale třeba časem bude! ;o)

    @Mína: Jo, i když člověk nenosí kontaktní čočky, tak by měl být obezřetný. Děkuji!

    @lovelyhair: Ty glitry mají výrazný holo efekt, takže na fotce to vůbec nevyniká, buď v klidu :) Fotím úplně obyč starším foťáčkem na makro při denním světle. Takže ti nijak nepomůžu :( A děkuji za pochvalu i komentář ;o)

    OdpovědětVymazat
  12. Plesat se nechystám, ale takto líčit ano;-) Díky za inspiraci, možná letos pojmu Štědrý večer do fialova.
    Líčení od profesionála ano, ale zatím jsem našla jen jednoho dobrého a to už jsem jich vyzkoušela..

    OdpovědětVymazat
  13. Je to nádherné! A kdyby každý profík líčil tak krásně, jak Ty, tak bych se nalíčit klidně nechala.

    OdpovědětVymazat
  14. @Zdenda: Děkuji :o)

    @Monica In Essence: Já se taky líčím sama :D Ale nevadilo by mi nechat se líčit ;)

    @Iva: Já myslím, že i takové oko se dá líčit ;)

    @Brigitte: Děkuji ;o)

    @Jitulikaaa: Tak pokud to aspoň trochu splňuje představu, jsem ráda. Ples si užij ;o)

    @Veronica: Každá máme něco...já si zas moc nehraju s oblečením (spíš teda vůbec). Nebaví mě to a jsem děsně pohodlná :D Ale pokud začneš s líčením, tak se těším na fotky!

    @Čajová: Děkuji @)->--

    @Rendy: Děkuji ;o)

    @Caterine: Díky moc :o)

    @Dejnicka: Jo, Štědrý večer ve fialové bude určitě krásný! Kdo je ten profesionál, který splnil očekávání?

    @Lily: Upřímně nepoznám, kdy se člověk může za profíka fakt vydávat. Ráda bych to o sobě taky říkala :D Ale tak třeba se jednou dočkám ;o) Děkuji!


    Děkuji vám všem! Jsem ráda, že se třpytečky líbí <3

    OdpovědětVymazat
  15. Borůvko, sestra Moniky Marešové Lucie, dělala vizážistku pro Sisley a doufám, že se po mateřské ještě ke své profesi vrátí, protože bych od ní jednou chtěla nalíčit na svatbu.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc hezké líčení:)

    http://janebeautiful.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  17. krasne, ty to vies tak uzasne!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ach, zboznujem flitre! Vyzera to dokonalo. ;) A aku znacku flitrov by si odporucala, prip. kde ich kupujes? Ja mam akosi problem najst take, ktore vyzeraju naozaj bezpecne..
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  19. @Dejnicka: To zní dobře! Taky se chci nechat někdy nalíčit :o) Od kurzistek to bohužel není ono, takže skutečného profíka bych prosila :D

    @Jana: Děkuji ;o)

    @evie: No, je to koukatelné, ale ještě se o mně nepíše :D

    @Nikavero: Určitě bych se nebála glitrů MAC, BarryM jsou taky ok a tyhle, co jsem použila, jsou pro kosmetické účely (Star Dust). Ben Nye dělá glitry, MUFE taky, takže možnosti určitě nějaké jsou ;o)

    OdpovědětVymazat
  20. krasne licenie! chcem sa spytat, odkial mas priehladnu bazu pod glitry? ja taku neviem zohnat, mam od dermacolu, ale ta obsahuje trblietky, a to mi trochu vadi.. dakujem za odpoved :))

    OdpovědětVymazat