Stránky

úterý 13. prosince 2011

wet n wild I Got Good Jeans

Trio paletka od wnw v kombinaci kovově modrých a zlaté. Já na tu zlatou moc nejsem, ale využiju ji. Stíny jsou příjemně měkké, dost pigmentované, takže se to dá snadno přehnat. Pracuje se s nimi moc dobře!

Druhou skvělou věcí je cake liner od značky Illamasqua. Mám tekuté linky, gelové linky, hrozné linky i skvělé. A tyhle jsou ohromné! Jedinou komplikací je, že se používájí s vodou (to jsem věděla). Mám odvahu tvrdit, že aplikace je ještě lepší než u gelových. Na to, že se spolu teprve sžíváme, jsem s výsledkem vcelku spokojená a nelituju. (Asi vás to nepřekvapí, ale mám je od Yarisse.)









Už jste se setkaly s cake linerem? Osobní zkušenost?

11 komentářů:

  1. ještě jsem se s cake linerem nepotkala. ale chtěla bych. strašně moc...

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím tě, já na ně u Yarisse taky koukala, ale nedokážu si představit, jak ta aplikace s vodou vypadá. Mohla bys mi to nějak popsat (jo jsem úplnej linkovej analfabet :)?

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné!
    Míno, odpovím za Borůvku, snad se nebude zlobit. Ono je to s nimi skoro jako s vodovkami. Namočíš štětec, přetřeš s tím barvičku, dáš na oko atd. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Yarisse dík! Já jsem si to myslela, ale nebyla jsem si úplně jistá, jenže právě nevím, jestli by to na mě nebylo moc zdlouhavý :D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak takové linky se přiznám, že neznám, ale jakmile se něco musí ředit vodou,tak mne to odrazuje, nerada používám i stíny na mokro, ale je to asi jen můj osobní problém :). Jinak líčení je jako vždy nádherné!

    OdpovědětVymazat
  6. Líčení je překrásné a cake liner samozřejmě neznám:-D

    OdpovědětVymazat
  7. To slyším poprvé! :) Já momentálně trénuju s gelovými linkami a sem do nich úplně zamilovaná.. :D to není tak šílené patlání jako s tekutýma.. :) tohle líčení vypadá dost dobře, pěkné stíny a krásně rovná linka! :D (ne jako u mě..)

    OdpovědětVymazat
  8. vim ze existuji, ale nemám a bojim:DDD

    jinak opet nemohu neokomentovat tvou uzasnou linku. tenounka a nadherna a pfffft vubec:D

    OdpovědětVymazat
  9. @bobkova: Doporučuji! Práce snadná a výsledek super.

    @Mína: Přesně jak Yarisse popsala...vodovky a kreslí moc dobře. Nijak zdlouhavé to není (asi tak na stejno s gel. linkou)

    @Yarisse: Děkuji za vysvětlní - jednoduché a jasné :o)

    @lovelyhair: Je velká škoda a možná i chyba se bránit novým a skvělým věcem. Ona ta manipulace není nic strašného a bez vody prostě "nekreslí".

    @Dejnicka: Nevadí, už znáš ;o) Děkuji @)->--

    @Skodulka: Natrénuješ za chvíli perfektní linku. Ostatně ta moje má taky výmoly a mám vrásčité víčko, takže tak ;o)

    @Color Beam: Nebála se, jednoduché jako facka! S tím cake linerem se dělá tenká linka lépe. Myslím, že vůbec nabízí dost možností a já se z oho děsně těším :D


    Děkuji za skvělé komentáře! @)->--

    OdpovědětVymazat
  10. @ Boruvk_a
    nebala? :D no ja neviiim:-) momentalne pracuji (vicemene pouze) s gelovymi a jsem spokojena, ze to jakztakz jde:-))

    OdpovědětVymazat
  11. @Color Beam: U toho cake lineru si můžeš v podstatě určit konzistenci, jakou chceš. Čím hustší mám, tím přesněji čmárám. Takže fakt šminka roku (aspoň pro mě) :D

    OdpovědětVymazat