Stránky

neděle 8. dubna 2012

MAC MSF Petticoat + Perfect Topping

Výjimečně post o dvou kouscích z mojí "sbírky". Jsou to rozjasňovače MAC. Dobře se s nimi pracuje, dají se nabrat i štětcem s měkkým chlupem a celkově se na ně i jen hezky dívá ;) Jedinou nevýhodu vidím v tom, že při vrstvení vytvářejí pudrový nános - ale to opravdu musíte výrazně vrstvit.

Perfect Topping je můj favorit. Barva je šampaňská, jemná a vhodná i pro bledulky. Stačí trochu, vydrží na věky a i na tváři má celkem dobrou výdrž.

Petticoat má na mě dost výrazný vínovorůžový odlesk. Protože nejsem fanynka zlatého a růžového shimmeru, tak ho nepoužívám tak často. Úplně bych se obešla o zlaté žilkování, protože je hrubší a nechává zlaté šupinky. Výdrž opět v pohodě.






Všem dívkám a ženám přeji, aby byl zítřek krátký a rychlý ;o)

12 komentářů:

  1. Perfect topping je vážně nádherný! Už dlouho sháním nějaký dobrý rozjasňovač, takže je čas začít šetřit :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perfect Topping je moc povedený! Myslím, že by možná ještě Lightscapade mohl chytit za srdíčko ;) Ale Bobbi Brown Shimmer Brick taky nejsou špatné...

      Vymazat
  2. ten první vypadá vážně nádherně!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásný je rozhodně, jen na mě už výraznější ;) Děkuji!

      Vymazat
  3. Ach ach, po těch by mé srdce toužilo velmi. Já si na tyhle věci potrpím a při poslední návštěvě Macu mě ohromil Cream colour base - Shell! Tyhle dva jsou z nějaké limitované kolekce, nebo kde je najdu na stránkách Mac?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MAC je určitě fajn kosmetika a jednu dobu jsem byla úplně hluchá, když šlo o MAC, ale teď už to vidím střízlivěji.
      MSF najdeš zde: http://www.maccosmetics.com/product/shaded/159/782/Mineralize-Skinfinish/index.tmpl a aktuálně mají v nabídce 3 odstíny ;)

      Vymazat
  4. Na Petticoat občas nostaligicky vzpomínám. Mě se ta barva strašně líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je i vizuálně takový atraktivní! Jen na mé bílé tváři je dost výrazný, takže musím zlehka ;o) Tu nostalgii chápu...

      Vymazat