Stránky

čtvrtek 31. května 2012

Black Neon Liner

Až se jednou naučím chystat si ty příspěvky dopředu, tak budu mít fousy po kolena... Ne, že bych to neuměla nachystat, ale jsem prostě kůže líná, no.

Tohle líčení je rychlovka. Čmárnete si na oko libovolný stín (nebo taky ne), pak černou tužkou uděláte takovou všelijakou linku, černým stínem ji trošku vystínujete a uděláte (skoro) dokonalou a nakonec přidáte libovolné barvičky přes/nad. Já jsem použila klasickou černou kajalovou tužku od Barry M a paletku Sleek Acid. Přidala jsem ještě bílou tužku na waterline a lehce jsem zvýraznila spodní linku pod řasama vnějšího koutku.






Koukám, že ty příspěvky zveřejňuji čím dál později... Tak dobrou ;o)

11 komentářů:

  1. a já ještě později komentuju! :-D líbí se mi to moc! hned zítra to musím vyzkoušet, akorát s tyrkysovým stínem. už to úplně vidím, tak to snad i tak vyjde :-) je to jednoduché a šik. dobrouuu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já zas chodím čím dál dýl spát :-/, takže z toho vyplývá co? Že mi pozdní články nevadí ;-). No jo, to je tak, když někdo nic nestíhá, že. Líčení se mi moc líbí, je to jednoduché a přitom zajímavé. Oko není nudné, hezky barevné, vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné :) asi vyzkouším, ale vím, že takhle se mi to nepodaří.
    Já mám ráno zkoušku...a místo, abych se učila a mohla jít spát, tak koukám na blogy a hlavně vše okolo laků, sjíždím swatche...:D, takže mě čeká učení nontop :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo tak to se mi ale hodně líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzera to pekne, tak jemne ale zaujimavo. Musim vyskusat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Že rychlovka? Bože, já bych na tohle potřebovala hodiny a ještě k tomu školení od profesionálů. Fakt skvostně nalíčená očka, klobouk dolů:-)

    OdpovědětVymazat
  7. To je krása, ale radši ani nechci vidět, jaká rychlovka by to byla v mém podání, protože jen samotná linka mi vždycky trvá věky:)

    OdpovědětVymazat
  8. Kéž by takhle vypadala moje makeupová rychlovka :D. Moc se ti to povedlo.

    OdpovědětVymazat
  9. Tobě to všechno tak moc sluší :)

    OdpovědětVymazat