Stránky

úterý 22. května 2012

MAC Smoky Blue Ornament swatches

V některém z předchozích příspěvků jsem vám ukazovala, co mi nově přibylo. A já jsem z těch koulí kulatých tak na měkko, že vám chci ukázat první - Smoky Blue Ornament. Balení je vážně rozkošné, i když zabírá vcelku dost místa, ale krásně vypadá <3 Jde o vánoční limitku MAC Dazzlesphere! 2011. Obsahuje odstíny: Silver Sleet, White As Snow, Dark Moon a Wintersky.



Crushed Metallic Pigments jsou nejčastěji hrubší, což trochu komplikuje práci s nimi. Vzhledově jsou zase neuvěřitelně krásné a vyplatí se s nimi trochu bojovat. Já nejčastěji používám prst a pak na přechody štětec, který celý vzhled uhladí.

White As Snow je zářivě bílý, hrubší a opadává. Aplikace prstem je nevyhnutelná. Dá se nanést samotný nebo přes matný stín. Obsahuje drobné nepravidelné "třpytky", které mi připadají spíše jako fóliové částečky nebo prostě slída. Přes jiný stín pak lehké poťupkání udělá vzhled jemných třpytek.

White As Snow


Silver Sleet je šedostříbrný, konzistencí spíš jemnější a velmi intenzivní pigment. Žádné třpytky nebo částečky neobsahuje a dá se zpracovat i štětcem (to ale prsty ze hry nevylučuje!). Úžasný v kombinaci s kouřovým líčením.

Dark Moon je v něčem podobný bílému White As Snow. Jde tedy o šedočernou matnou bázi, která obsahuje ty samé částečky jako White As Snow. Při práci se štětcem vám začnou ta drobná zrcátka odlétávat pod oko, takže metoda prst+štětec je vhodnější. Jinak je nádherný!

Wintersky je středně modrá s lehkým náběhem ke královsky modré. Ze všech pigmentů je nejjemnější a díky tomu se zdá, že méně kryje. Nicméně se s ním dá skvěle pracovat a dá se dobře kombinovat s ostatními odstíny v balení. Má pro mě vcelku nezvyklý růžovofialový shimmer. Moc se nepovedlo ho vyfotit, tak mi budete muset prostě věřit ;o)






Líbí se vám limitky? Který odstín vás zaujal nejvíc?

5 komentářů:

  1. mě se nejvíc líbí Wintersky, ale nejspíš by mi vůbec neslušel

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem slabá, neumím si vybrat! Ještě, že v době mojí návštěvy už tuhle kouli neměli:-D A limitky se mi samozřejmě libí, mě na ně skoro vždycky dostanou.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí asi všechny! V mističkách tak zajímavě nevypadají, ale swatche jsou nádherné do jednoho! Paráda, moc moc velká paráda!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  4. Podle swatche ten prvni - je nadherny.

    OdpovědětVymazat