Stránky

středa 9. května 2012

Naked (nails)

Abych byla upřímná, tak nejsem zrovna z těch lidí, kteří by se měli nebo mohli chlubit pěknými nehty. Mám své favority v ČR i v zahraničí a vím, jaké nehty bych si přála. Líbí se mi nehty od Edit, sonidla, AmyGrace a spousty dalších.

Vím, jaké to je, mít měkké nehty, které se třepí a nenarostou. Už jsem psala jeden post, kde jsem ukazovala, jak bojuji za hebké ruce. A myslím, že je čas na druhý! Nečekejte něco světového, používám zpevňující lak Four Seasons (jo, můžou po něm bolet nehty) a Raw Gaia arganový olej. Zpevňovač občas prostřídám s jiným podlakem.



Arganový olej není nejlevnější, ale já to mám pod nosem, takže proč tahat dříví do lesa. Používám ho téměř každý večer před spaním. Koupila jsem si lahvičku s kapátkem (vyšňupejte kapky do nosu nebo vykapejte oční kapky a nemusíte utrácet) a přelila do ní olej. Plním ji jen z 1/2, ať mi to v tom zbytečně nestárne! Stačí vám necelá kapka pod každý nehet a jdete spát. Když mi to ujede, tak to dám na obličej ;o)
Dobrý způsob je taky odlakovat, umýt ruce, napustit si misku/umyvadlo s příjemně teplou vodou a nakapat tak 5-10 kapek oleje. Ruce pomáchat 5 minut, promnout a lehce osušit.


Olej používám už 2 měsíce nebo déle a pořád mi polovina balení zbývá. Takže já jsem spokojená!


A aby toho dnes nebylo málo, tak jsme už před časem zveřejnili video, jak na krásně nalakované nehty bez přetahů. Pokud jste neviděli a zajímá vás to, tak se koukněte.



Hezký večer ;o)
U viennettky probíhá giveaway, tak se zapojte, protože lak Illamsqua jen tak neseženete ;o)

14 komentářů:

  1. Mně se tvé nehty líbí moc, tvar, aktuální délka, úplná paráda. Podle mě nepotřebuješ žádné vzory. Já si na své nehty nijak nestěžuju, ale taky moc dobře vím, co je to lámání a celkově trpím na suché ruce, což jde u mě ruku v ruce i s nehtama, takže mažu, mažu, ale stále jsem nenašla ten správný krém, který by byl ideální. Na používání olejíčků jsem nějaká líná, asi začnu víc pečovat.. :-), když vidim, jaké to přináší ovoce ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš děkuji :) A souhlasím s Klarkou321, mně se taky tvé nehty moc líbí! Vím, že tady někdo v předminulém článku psal, že by se mu líbily kratší, ale chci dodat že kdybyste Borůvčiny nehty viděli ve skutečnosti, je to nádhera, dokonalost.

    OdpovědětVymazat
  3. Wow super video !:) Jinak to s tím arganovým olejem neznám :), ale vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hahaha prý nic moc nehty, co jááá bych za ně dala! Máš nádherné nehty!

    OdpovědětVymazat
  5. Ach jo, asi do toho oleje budu muset investovat, chjoo :D Máš nádherný nehty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Šmarja, jak to děláš, že jsou tak dlouhé a nikde se ti nezlomí?! Pro mě dokonalé nehty jsou takové, jako tvoje, jen s o 1/2 kratší bílou částí - takové bych si moooc přála :). A určitě se můžeš například s AYD rovnat :).
    Ale hlavně děkuji za video, přesně tohle jsem potřebovala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych to tak o polovičku zkrátila. :-) Ale jinak, co si teda autorka představuje pod pojmem "pěkné nehty"? Kdyby někdo viděl v přírodním (=nenalakovaném) stavu ty moje ulámané hrůzy, tak prchá. :-)

      Vymazat
  7. K čemu je dobrý si dávat ten arganový olej pod nehty? Nikdy jsem o tom neslyšela :)

    OdpovědětVymazat
  8. máš uplně nááádherné nehty, to je pak lakování a focení jedna báseň:) a použít ke korekci šteteček na gelové linky mě tedy nenapadlo, ale asi to zkusím, protože s přetahy jsem já velká kamarádka :D

    OdpovědětVymazat
  9. Obdivuju tvé nehty. Mně se šíleně třepí, takže takovéhle délky nedosáhnu nikdy :(
    Arganový olej se mi shodou okolností válí doma, takže děkuji za tip, pořádně totiž nevím, co s ním, tak ho zatím dávám jen do vlasů.

    OdpovědětVymazat
  10. Právěže mně se líbí Tvůj tvar nehtu hrozně moc a co bych za to dala :). Zkusím ten zpevňovač od Four Seasons, zkoušela jsem jich už hodně ale nějak nepomáhají, a když jo, tak chviličku.

    OdpovědětVymazat
  11. podle mě máš teda úplně perfektní nehty, vždycky se mi hrozně líbily!

    OdpovědětVymazat
  12. Four Season používám už druhým rokem a je to nejlepší zpevňovač, jaký může být. Nestojí nijak závratnou sumu a zároveň je neuvěřitelně účinný. Jediné, co mi na něm vadí, je, že se rychle slupuje.

    OdpovědětVymazat
  13. Zajímavý nápad s tím mazáním pod nehet. Má to opravdu nějaké účinky? Já si zpravidla mažu jen kůžičky, a když mám náhodou odlakováno, tak celý den intenzivně mažu celé nehty. A arganový olej by mě na nehty nenapadl, vím, že je skvělý v krémech na pleť. A že moc nevoní :D Aspoň to všichni říkají.
    Jo a ten štětec... kruciš, pořád jsem se nedokopala k tomu, nějaký na tu korekci laku si objednat. Jdu na to!
    Verunka

    OdpovědětVymazat