Stránky

úterý 15. května 2012

New In

Přináším nějaké novinky z poslední doby (cca 3 měsíce). Štětce zatím testuju (je to vidět - nestihla jsem je vzít čističem), ale jsem celkem spokojená. BB Cream je prostě věc, kterou si člověk musí zkusit. Skin79 mi vyhovuje a hlavně je to barevně konečně něco, co mi sedí. A ty 2 koule...to je prostě pohádka! Jsou to MAC pigmenty z vánoční kolekce a to balení je úžasné. Já jsem hnedka 2 barvy vyzkoušela, protože to prostě nelze vydržet. Jen opět jsou to crushed metallic pigmenty a u některých je ta konzistence hrubší, takže je potřeba si vyhrát. Koupila jsem Plum Ornament a Smoky Blue Ornament.




Líčení s Dazzlesphere Plum Ornament - Misty na pohyblivém víčku, Seasonal Cool v záhybu





Já se tady pořád mazlím s těma MAC koulema, jsou hrozně upalcované a upatlané...a tak krásné! Přeji vám fajn večer ;o)

24 komentářů:

  1. já bych měla dotázek na ty štětce, odkud si je objednávala? nebo spíš takto, jaké štětce by si doporučila, když si chce člověk pořídit nějakou kvalitnější základní sadu. nejvíc mě zatím lákají štětce real techniques, ale nechám si ráda poradit, hlavně od odbornice jakou jsi ty! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Real Techniques určitě nejsou špatné ;o) Dnes je toho na výběr docela dost, takže jde spíš o to, koupit něco, s čím se mi bude dobře pracovat a ideálně se mi to bude i líbit. Klidně Sigma, pokud se chceš rozmazlit, tak Louise Young, mám oblíbené kousky i od Lukeše, Hakuro rozhodně překvapily, ale teprve je zajíždím, takže na nějaký soud to ještě není. Vyber si dle sympatií!

      Objednávala jsem v Polsku ;o)

      Vymazat
  2. Líčím se hodně podobně :) přirozené a moc hezké...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Rozhodně univerzální líčení, které ladí ke všemu ;o)

      Vymazat
  3. Kde jsi objednávala ty štětce Hakuro? :-) Já na tuhle značku narazila už víckrát a samozřejmě se mi líbí, že jsou štětce cenově přijatelné a zároveň na ně čtu chválu.

    Ty jsi taky tak trochu bledule (já taky :-)), udělala jsi mi radost, že ti sedí ten BB Original. Možná ho časem testnu. Mám teď doma Misshu Perfect Cover v odstínu 21 a barevně mi sedí. Za vysoký faktor (SPF 42) jsem taky ráda, ale na mě se na léto nehodí, musím x-krát za den pudrovat, což s normálím MU nemusím. Takže asi v létě budu používat klasický MU a v zimě BB, tak trochu opačně :-D. Ale ještě chci vyzkoušet nějaký ten BB od Skin79...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli čtu dobře, tak to není Original, ale Oriental...

      Vymazat
    2. Ups, už píšu kraviny :-D :-)

      Vymazat
    3. @Klarka: Štětce jsem kupovala přes polský eshop viz odkaz níže ;o) Zatím jsem spokojená, tak uvidím, co budu říkat za čas.

      BB cream od Skin79 mi přijde lepší než Missha. Měla jsem taky 21, ale potřebuju o fous světlejší. Oriental mi sedl lépe a mám i malý růžový Super+, který je taky perfektní. Já nejsem tak trochu bledule, ale tak trochu dost :D

      Vymazat
    4. Díky! :-)

      Příště tedy zkusím nejspíš ten Oriental anebo více malých vzorečků od Skin79. S tou bledou pletí aby se člověk bál něco objednávat totiž :-D Pořád googlim, googlim, pokaždé ty odstíny vypadají jinak.. no asi to znáš. Takže nejlepší je srovnání taky od nějaké bledule.

      Vymazat
    5. Jo aby to nevypadalo divně, tak na vysvětlenou: ***Klárka*** = Klarka321 :-DD Furt jsem to já...

      Vymazat
  4. Krásné věcičky uřčitě se těším na recenze ! :) Jinak moc krásné líčení ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Doufám, že se k recenzím dostanu v nějakém rozumném čase ;)

      Vymazat
  5. Jéé, ty štětce vypadají hodně pěkně- bude na ně prosím v budoucnu samostatná recenze?
    Já si ve vánoční kouli koupila lesky a taky jsem se nejdřív nejvíc radovala z té koule:-DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych ráda udělala nějaké resumé a srovnala je s tím, co už mám ;o)

      To balení vypadá fakt náramně! Povedlo se <3

      Vymazat
  6. Štětce od Hakuro mám teď nově taky a jsou vážně dobré! Mám je radši než Sigmu...:)
    PS: Já je objednávala tady: http://kosmetyki-mineralne.com/pedzle-hakuro-c3824.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám chvíli, takže ještě žebříček nemám :o) Ale jsem s nimi spokojená!

      Vymazat
  7. Moc mě zaujaly štětce, kde jsi je, prosím, objednávala? Vím, že nade mnou v komentáři je odkaz, ale polštině nerozumím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže přesně tam ;o) S polštinou až takový problém nemám, i když nerozumím všemu. Ale je nás víc, které od tama objednávaly, takže se neboj někoho oslovit a případně spojit síly na objednávku. Vychází pak i lépe pošta!

      Vymazat
  8. Hakuro štětce jsou perfektní, mám jich několik a psala jsem o nich, a jsou fakt bezva a předčí i drahou Sigmu nebo MAC.
    Objednávám také z toho polského e-shopu (http://kosmetyki-mineralne.com/pedzle-hakuro-c3824.html), v ČR zatím dostupné nejsou. Polštině sice taky moc nerozumim, ale přeložení v google chrome docela pomohlo a objednat se mi podařilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jsou fajn. Jak jsem psala, tak je mám chvíli a nechci se nějak unáhlit ;o)

      Vymazat
  9. Borůvko,
    moc povedený fotky a ty kukadla! Já zírám! Krásná jsi.
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  10. Závidím jak krásně si umíš udělat gelovou linku, hlavně to zakončení! Ale to je tím tvým nádherným tvarem očí :-/ to já třeba nemám prostě :-((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Baru :o) Linku nejčastěji používám "cake liner", dobře se mi s tím pracuje. Zase není voděodolná, takže trochu risk. A ty s očima rozhodně nic nemáš, tvar krásný, takže se povede! ;o)

      Vymazat