Stránky

neděle 22. července 2012

Blue matte

Tentokrát matně a modře. Mám zřejmě nějakou další modrou vlnu, ale když jsem koukala do paletky, po čem asi tak sáhnu, tak tahle kombinace se nabízela sama prostě. Jsou to stíny Inglot 371, 388 a bílý BM Beauty. Linka Illamasqua cake liner a pod obočím je trocha perleťového bílého stínu ;) To je asi tak vše...






Ve čtvrtek jedu asi do Prahy. Už teď je mi z té myšlenky nedobře :( Zřejmě potřebuji osobního průvodce (ještě to nevím 100%), který mě neponechá někde u Nuselského mostu vlastnímu osudu. No, kdyby se někdo dobrovolně hlásil s vědomím, že mě bude tahat jako kouli na noze a bude poslouchat mé pitomé kecy, tak se ozvěte v komentáři nebo na mail ;) Ale jen vážní a seriózní zájemci! :D

Zítra je opět pondělí, tak dobrou noc ;)

10 komentářů:

  1. Zlato, kdybych fakt, že přijedeš do Prahy, věděla před týdnem, s radostí bych tě provedla všude, kam bych trefila, takhle jsem mimo Prahu, ale i tak ti přeju, ať si to tu užiješ. ;)
    A stíny? Jéjej, ještě jsem nikdy neviděla někoho pracovat s modrou tak dobře, jako ty, téhle barvy se sama (bohužel) bojím jako čert kříže.

    OdpovědětVymazat
  2. Borůvko, nádhera! To stínování...mmmm pohádka. Z Prahy nejsem, takže bohužel nemohu posloužit jako osobní průvodce, se mnou by to bylo z bláta do louže :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Borůvko, Tobě taky sluší všechno, že?
    Určitě bych Tě po Praze ráda provedla (ikdyž se moc neorientuju v mapách), ale bohužel tam ještě nejsem. Dej vědět příště:-)

    OdpovědětVymazat
  4. krasne...skoda, ze ja mam prave hnedu vlnu licenia :D ale ked ma chyti modra, urcite sa necham tebou inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. jsem asi pátá, ale klidně ti průvodce dělat budu! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám 12-ku :-( každopádně, borůvko, kde se dají koupit tak krásné oči a šikovné ruce, jsi fakt majstro !!! Nádhera, asi se budu opakovat, ale tohle je prostě světový !!

    OdpovědětVymazat
  8. Taky chci takhle umět nosit modré stíny :).

    OdpovědětVymazat