Stránky

úterý 17. července 2012

Bourjois - srovnání make-upů

Dnes mám výjimečně trochu jiný post. Používám při líčení Bourjois Healthy Mix a přijde mi jako dobrý make-up. V Sephoře jsem si poprosila o vzorky Flower Perfection a 123 Perfect. Všechny srovnávané make-upy jsou v odstínu č.52 Vanille (Vanilla).



Healthy Mix mi z toho vyšel nejlépe, ale to proto, že splňuje mé požadavky. V jedné vrstvě celkem dobře kryje, ale nepůsobí dojmem masky. Druhá vrstva je už dost krycí na běžné nošení. Zůstává oproti ostatním lehce "glow". Vcelku příjemně voní - lehce ovocně.

Flower Perfection kryje výrazně. Špatně se mi vrstvil, ale možná jsem na to nešla dobře. Tím, jak šla druhá vrstva špatně, se příliš neumocnila krycí schopnost, ale poznat to i tak bylo. Odstín mi přijde trochu našedlý, nebo zastřený (nebo jak to popsat). Výsledek je matný - na můj vkus až moc. Pokud bych ještě pudrovala...raději si to nepředstavuji ;)

123 Perfect hodně slibuje a já jsem si od něj také hodně slibovala. Příliš nekryje! Odstín je tmavší než ty dva předešlé. Po nanesení zmatní a nevypadá špatně. Určitě to není špatný make-up, pokud chce někdo sjednotit odstín pleti a lehce něco zamaskovat. Oproti reklamě to je zklamání, ale špatný fakt není. Navíc má SPF10 (není to moc, ale zase lepší než nic).



Suma sumárum, make-upy Bourjois jsou dle mého dobré. Ráda zůstanu u Healthy Mix, ale zajímalo by mě, který z nich zaujal nejvíc vás a jestli vám takové srovnání pomohlo ;)

Používáte make-upy Bourjois? Jste spokojené?

15 komentářů:

  1. Mám 123 Perfect a jsem strašně spokojená. Nejlepší make-up co jsem kdy měla.

    OdpovědětVymazat
  2. Používám Flower Perfection odstín 51 a jak jsi psala krycí je hodně. Ale taky má kvůli tomu hutnější konzistenci a zvýrazňuje šupinky. Ale po smíchání s BB krémem je to ideální.

    OdpovědětVymazat
  3. Hele asi mám vyčuchanej nos nebo jsem čuchala tester po záruční době, ale mě Healthy mix smrdí jak zkažený ovoce na sto honů. Vim, že ho pixiwoo přirovnávaji k Chanel VA, ale asi bych si na ksichtík nedávala něco, co mi smrdí. Teď si mě znervóznila. Asi ho budu muset jít znova očuchat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jájo, určitě zkus ještě jednou a někde jinde. Opravdu krásně voní, zkoušela jsem ho víckrát v různých prodejnách a to sladké čerstvé ovoce tam prostě bylo :)
      Verunka

      Vymazat
    2. mne pripada, ze v tych parfumerkach to smrdi preto, ze je stale ten make-up otvoreny alebo nan stale posobi svetlo z neoniek..

      Vymazat
    3. Nevonia špatne, ale po niekolkých mesiacoch používania mi ta ovocná vôňa dobre lezie na nervy...Monika

      Vymazat
  4. Už dlouho přemýšlím o Healthy Mix. Teď jsi mě k němu ještě víc nakopla

    OdpovědětVymazat
  5. Abych řekla pravdu, Bourjois makeupy mě lákají neuvěřitelně dlouhou dobu, ale já mám teda spadeno na ten s efektem spánku, Healthy Mix mám jako záložní variantu.
    Ale se mnou je to co se m-upů týče docela těžké, používám je jen minimálně, takže než se dokopu někam jít a koupit ho, je to věčnost.
    Do těchhle jsem chtěla jít už v zimě a doteď jsem se "nedostala" k Bourjois regálu. :D
    Ale rozhodně některý z nich koupím, neuvěřitelně mě lákají, protože chválu na ně slyším na každém kroku. :)

    OdpovědětVymazat
  6. super článek! Mě docela zaujal ten 123 perfection, ještě jsem ho nikdy nezkoušela.. jednu dobu jsem si chtěla pořídit ten Healthy Mix, ale nebyla jsem schopná najít pro sebe vhodný odstín, tak nevím, jestli to u tohohle nebude to samé :))

    OdpovědětVymazat
  7. Borůvko, a co korektory od těchto make-upů, znáš? Ty mě zajímají. A ze zmíněných make-upů mě nejvíce láká Healthy Mix a k němu ještě ten 10 Hours Sleep Effect, který tady nemáš, na ten jsem taky četla chvály.

    OdpovědětVymazat
  8. healthy mix je jeden z mojich najoblubenejsich...aj nie aj uplne top. vo vsetkom mi maximalne vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  9. U mna takisto Healthy Mix č. 52 - pouzivala som dlhe roky Vichy, ale tento vytvara krasnu plet, ziadna maska, nezvyraznuje supinky a je kryci. A navyse, nezhorsuje stav problamtickej pokozky. Vdaka za tento clanok, aspon viem, ze som sa rozhodla dobre !!! A inak vzdy som obdivovala mejkap v Tvojich videach, lebo bol taky pekne syty, ale nie umely. A teraz uz viem preco :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak takovéhle články mě zabijou :D No nic, počkám do další výplaty. Mě docela láká vyzkoušet Flower Perfection...

    OdpovědětVymazat
  11. Omlouvám se, ale nějak zrovna zlobíkomentování!

    @Niki: Tomu věřím, není to špatný make-up. Zaujalo mě, že tolik nekryje, což je milé překvapení :)

    @Adelaide: Důležité je, že jsme holky šikovné a umíme si s tím poradit, že jo ;) Našla jsi pro sebe asi super kombinaci :)

    @Jája: Třeba mám něco s nosem já, ale mně to vážně moc hezky voní <3 Nic přehnaného a nepřirozeného, tak zkus znova ;)

    @Francoais: Určitě si zkus poprosit o vzorek v parfumerii nebo třeba na nějakém fóru. Věřím, že se potkáš s ochotou.

    @Kyky: Taky bych doporučila vyžádání vzorku ;) Je dobré vědět, do čeho člověk chce ty peníze narvat, že jo ;)

    @Markvitka: Taky vyškemrej vzorky! Proč kupovat zajíce v pytli?! ;) 123 určitě není špatný a na hezké pleti bude maximálně slušivý (podle mě tedy).

    @Verunka: Korektory mě zas až tolik nezaujaly a ani neumím říct důvod. Ale měla bych to ozkoumat, to je fakt! Díky ;) 10 hours neměli..aspoň si nevybavuji, že bych ho viděla :( Tak třeba příště.

    @Tina: Nedivím se ;) Za ty peníze je fakt dobrý.

    @Bajtika: Se nás sešlo vcelku hodně, co tento MU používáme :) A máš pravdu, ve videích ho používám docela často (pak ještě MUFE).

    @sonidlo: I tobě poradím, ať si řekneš o vzorek ;)


    Děkuji moc všem za komentáře, postřehy a vlastní zkušenosti @->--

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám taky Healthy mix ráda, mám už druhé balení. Trochu jsem uvažovala, jestli nezkusím to flower perfection, nebo 123... ale docela jsi me presvedcila, abych zustala u toho, co funguje :)

    OdpovědětVymazat