Stránky

pátek 20. července 2012

TF Dream Edition II.

Samozřejmě paletku pořád ještě objevuji a zkouším. Tentokrát to byla neskutečná rychlovka! Jeden bronzový stín na téměř celé víčko, přechody zjemnit do ztracena, linka tužkou a tu jsem pak přemázla šedostříbrným stínem ;) Tadááá, to je celé.
Jinak u Jáji na blogu najdete krátké "interview", koho by to zajímalo.





pokud vidíte 2 červené tečky, tak běžte k lékaři!
Červenými puntíčky jsem označila použité stíny.

Teď trošku mimo mísu. V eshopu najdete novou značku a s ní i trochu jinou dekorativní kosmetiku - minerální kosmetika BM Beauty. Možná jste to už postřehli, možná ještě ne, ale tak pro jistotu ;) Značka má certifikát HCS a zmínku o nich najdete i u holek z pixiwoo.
No, za snížené ceny máme velkou část sortimentu Raw Gaia a na dekorativní kosmetiku + laky je do pondělí sleva!!! Viz obrázek (platí pro ČR i SK)




A už se blíží konec tohoto příspěvku, jen ještě dodám, že mám nějaké věci navíc, takže v případě zájmu koukněte do záložky "sale".

Pokud jste se dostali až sem, tak přeji hezký páteční večer @)->--

3 komentáře:

  1. Prosimtě, jak máte v nabídce ten BM bronzer brush, tak ten je tvarem klasickej tvářenkovej?

    OdpovědětVymazat
  2. zrovna dneska jsem se dívala, co to tam máte za pěkné štětce, pak jsem si ale řekla, že udržím objednávku v rozumných mezích a rozmyslela si to.

    interview jsem četla, moc pěkné...

    a včera večer jsem koukala na ten obrázek z kódama na slevu a říkala, však já žádný kód nevidím, naštěstí mi to po asi třech minutách usilovného zírání docvaklo.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem asi nevěděla, že jsi atopik... Nebo mi to možná jen neutkvělo v paměti. Rozhovor čtivý, otázky i odpovědi :)

    OdpovědětVymazat