Stránky

sobota 21. července 2012

Trénuju s minerální kosmetikou...

Já jsem z minerální kosmetiky nebyla nikdy nadšená. A teď se s ní musím sžít. Nevím, jestli jsem neměla nikdy štěstí nebo jsem tomu jen neporozuměla. Nedávno jsem přišla na chuť 2 stínům Lily Lolo. A už je tady BM Beauty, kdy jsem po dlouhé době vyzkoušela minerální make-up. Vždycky jsem vypadala jako moučný červ (zkusila jsem EDM, ale neptejte se mě, který jejich MMU, nevím!). Takže s obavama jsem to na sebe plácla a šlo to.




Co mě ovšem těší víc, že mám konečně k dispozici větší sortiment matných stínů. Bez nich je to totiž o ničem. Bílý matný (Looking Glass) je naprosto nepřekonatelný z těch, co jsem zatím zkusila. Je dokonce lépe pigmentovaný než můj milovaný bílý Inglot. Samozřejmě jsem musela hned rozbalit i Aquatic Galaxy! Takže nabídnu i ukázku, co jsem zatím tak rychle zplácala ;) (Všechna líčení jsou bez báze pod stíny.)


Aquatic galaxy na tmavém podkladu, bílý pod obočím

Aquatic Galaxy, Wolf Howl, Looking Glass

špatně nastavený foťák, proto divná barva
Takto vypadá moje oťukávání s minerální dekorativkou a uvidím, jak to půjde dál :)

Mějte fajn víkend!

19 komentářů:

  1. Krásné ! A to péro jsou naušnice ? Mám stejné, moc pěkná fotka :)

    Michell

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné barvy! Co máš na tom obočí za třpytky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Veru :) Na obočí mám nějaké obyč glitrové linky, které jsem kupovala na ebay. Potřebovala bych sehnat jen ty třpytky, jsou moc pěkné ;)

      Vymazat
    2. A můžu trochu vyzvídat? Myslela jsem, že na oči používáš hlavně značkové produkty (nebo aspoň tak smýšlím já, na oči hlavně kvalitu - protože oči máme jen jedny), ale když říkáš, že jsou to nějaké obyčejné z eBaye - máš nějaké pravidlo pro tyhle nákupy? Jakože třeba "z Číny nikdy nic"?
      Třeba umělé řasy si pořídím jakékoliv, ale lepidlo na ty řasy by mělo být podle mého kvalitní... zrovna tak ty linky, stíny...

      Vymazat
    3. Veru, vyzvídat můžeš. Je to značka Amuse, která je jakože americká, ale vyrábí se to v Taiwanu. To je stejné jako Sleek se vyrábí v Číně (což mi zatlo tipec!). A je to zřejmě jediný takový výrobek, který jsem kupovala jako "šmejd", ale natolik mě nadchnul, že zůstal. Paleta ze Zoevy je vlastně taky asi Čína, ale vyhazovat ji nebudu. Ty teplé hnědé mi na nacvičení akorát tak stačí ;) ELF je taky Čína... Kosmetika vyrobená na území EU je poněkud dražší, takže lidi hodně uvažují, jestli to koupí, když tadyhle mají přece to samé, ale daleko levnějc. O tom bych mohla napsat román :D

      Takže u mě moc "neznačkové" (co to je za pojem?) kosmetiky nenajdeš. Většinou mě to nepřesvědčí. Ale třeba Essence jako levnou dekorativku mám ráda. Obří barevnou paletu nevlastním a zatím mě to neláká, což neznamená, že na mě taky nedojde... Chápeš, co tím chci říct? :)

      Vymazat
    4. Já nevím, jak se přesně vyjádřit. Se Sleekem jsi mě sice zaskočila, ale ok, obecně nemám nic proti věcem, co se vyrábějí v Číně a v Asii obecně (nakonec, co se dnes v Asii nevyrábí, že), pokud je to výrobek od společnosti, která má sídlo v Evropě či Americe - pak jsem v klidu. Essence taky beru a něco málo od Elfu taktéž. A vlastně i asijská kosmetika má hodně do sebe. Ale jednoduše jsem nedůvěřivá k věcem, které na sobě mají napsáno něco jako Huang Xu Wei popř. na sobě nemají napsáno nic. A co zmůžeš s takovými stíny od čínského prodejce z eBay, když ti po nich natečou oči a máš zánět spojivek? To může samozřejmě i po značkové kosmetice, ale tak nějak je tam to riziko i nedůvěra mnohem nižší.
      Doufám, že to nezní moc povrchně, spíš bych to nazvala obezřetností. Když jsem si třeba nedávno přečetla, co obsahují laky na nehty od Vietnamců, tak mi přejel mráz po zádech. To v Essie, OPI, Nubaru a spol. nenajdeš.

      Ale díky za názor :) A na tu Zoevu se schválně podívám, až ji budu mít u sebe. Věřila jsem (možná naivně), že se to fakt vyrábí v Německu.

      Vymazat
    5. Obezřetnost je na místě vždycky. I když alergické reakce se můžou objevit na kdeco. Amuse sice není "tržnicová" značka, ale žádná super kvalita to taky není. Prodavá se třeba na Cherry. Ovšem ty linky jsou skoro dokonalé! Konzistence, množství i velikost glitrů, výdrž a nejvíc ta barva <3 Podobné jsem zatím nepotkala a už teď se bojím, že je jednou vypotřebuju :D

      S tou Zoevou...nechci tady dělat vlny, třeba kecám. Ale stejnou paletu, co mám já, má v nabídce i CS a to mi napovídá, že to je prostě jen "omarkovaná" paleta za pár šušňů ;) Je to přesně tato: http://www.coastalscents.com/makeup/palettes/pl-005.html

      Vymazat
  3. Zdravím. Mám otázku týkající se mojesmiky.cz. Zajímalo by mě zda můžu používat Amie Morning Dew místo očního krému nebo radši zkusit Revitalising Eye Oil nebo něco úplně jiného. Je mi 23 a mám smíšenou (až mastnou) pleť.
    Omlouvám se, že to píšu tady, ale sociální sítě bojkotuju a email mi přijde příliš formální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já osobně bych zvolila jiný krém pro oční okolí. Amie mám ráda, ale silnější parfemace by mi v očním okolí vadila. Jinak s Morning Dew nemám problém. Radím na základě selského rozumu. Oční olej chci vyzkoušet už dlouho, podle složení vypadá super. Ale existují další produkty na oční okolí, takže dle sympatií. (Měla jsem alergickou reakci na oční krém Clinique, jen pro informaci, kdyby na něj padnul los.)

      Vymazat
  4. Bez použití báze? Tý jo. Jinak jako vždy, krásná práce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ;) Zatím je zkouším bez báze jen na minerálním make-upu. Překvapivě dobře drží, takže v tomto směru zatím spokojenost.

      Vymazat
  5. Aaach tvé oťukávání je naprosto fascinující, úžasně nakombinovaný barvy a neodolatelný pohled, potkat tě na ulici padám k zemi jak padlej anděl ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bubísku, moc děkuji @->-- Mně bude stačit, když budeš pořád "jen" anděl ;)

      Vymazat
  6. Vazne luxusni a jeste k tomu bez baze! Take mam par matnych stinu, ale pouzivam je docela sporadicky, kombinace s lesklymi me nikdy nenapadla

    OdpovědětVymazat
  7. No zatím ti to jde úžasně, ale kdy jsme od tebe něco takového neviděli, že?
    Tvoje ruce a šikovnost bych chtěla mít. :)
    Na tebe musí lidi koukat jako na obrázek, všechno ti tak strašně sluší, člověku je pak úplně jedno, že ven se to asi nenosí. :D:D

    OdpovědětVymazat
  8. To je pokoukáníčko... fakt krásné, jsi moc šikovná :)

    OdpovědětVymazat