Stránky

pátek 31. srpna 2012

Nestíhám, nestačím...

...no vážně! Nestíhám o vás pečovat a přemýšlím, jestli jsem fakt tak neschopná nebo mi ten čas chybí. Přikláním se k druhé možnosti. Prosím, neberte to jako nějaké stěžování si nebo něco obdobného. Jen se s vámi chci podělit. Momentálně pracuji čím dál víc i o víkendech a zatím mě to baví, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží ;)

Dnes jsem měla zkoušku svatebního líčení, zítra se jedeme kouknout do Jedovnic na psí sporty a po návratu budeme hlídat fenky amerického a anglického buldoka, tak doufám, že se s holkama i vyfotím. No, a v neděli nás čeká pracovní schůzka, tak jsem zvědavá.

Následující 2 soboty mě čeká svatební líčení už naostro, to budou nervy! Ale těším se.

Foto posledního líčení (dnešního) s minerálním stínem Platinum Tiara a Noir od BM Beauty.



Kdybyste měli zájem o buldočí štěně, tak jsou krásná a zkušeným pejskařům doporučuji. Trávíme s těmihle mazlíky dost času a kdybych mohla, tak Athénu beru hned domů!

Athéna (Aťa)

A jedna z Verunek se dotazovala na video s návodem na cake liner...jo, ráda bych nějaké video zkusila sama se sebou, ale uvidím, jak to půjde.

Poslední věc - pokud jste ještě neobjevili, tak šikovná vizážistka Marta Šantorová má svůj blog a najdete tam super věci! Určitě hoďte očko ;o)

Užívejte si víkend @)->--

12 komentářů:

  1. Hlavně pořádně relaxuj, člověk oželí tvoje milé pozornosti (články), když ví, že se máš dobře a děláš, co tě baví. ;)

    Zrovna jsem si před několika dny říkala, že až se někdy v nějakém šáhlém vesmíru budu chtít vdávat, budu prosit a škemrat, abys mě líčila ty. Jen budu doufat, že tou dobou ještě budeš v oboru, abych měla aspoň příležitost. :D
    Držím palce, ať ti s nevěstami všechno vyjde. :)

    Užij si víkend!

    A P.S.: taky hrabu prstíčkem za video (nebo článek) s cake linery... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Kyky ;) Tak doufám, že v tom šáhlém vesmíru už žijeme, abych se dočkala!

      P.S.: Já zkusím video, jak to bude vypadat. Pokud to bude nezveřejnitelné, tak bude jen fotonávod ;)

      Vymazat
  2. Jasne, uzi si pokoja... ved je to uplne normalne chciet oddych :-). Nadherne steniatka, paci sa mi, ze si dala link na serioznu registrovanu chovnu stanicu a nie nejakeho mnozitela, u ktoreho su zvierata na poslednom mieste, pretoze to poste neznasam - mas u mna obrovske plus! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. VeVe, já se s paní chovatelkou vídám a štěňata občas pomáhám venčit ;) Jsou úžasná a každé je povahově trochu jiné. Jména mají podle bohů z mytologie (Áres, Athéna, Afrodíté/Afrodita,...). Mému srdci nejblíž je Athénka <3 Štěňata množitelů bych nezveřejňovala :(

      Vymazat
  3. Držím palce na svatební líčení, i když u tebe nemám strach, že by se něco nepovedlo ,o) A díky za tip - blog Marty je vážně super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné líčení a držím palce i s tím svatebním !
    A díky za tip na nový blog

    Michell

    OdpovědětVymazat
  5. Promiň, ale oko proti štěňátku nemá šanci ;) To je tak roztomilý mazlík ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ten stín se mi hodně líbí, asi nad ním zauvažuju. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě upokojuje i jen to, že o videu přemýšlíš:) To už je k realizaci jen krůček, tak doufám, že to vyjde :)
    Štěňátko je rozkošné, i když takovéhle plemeno si asi nikdy nepořídím, nevěřím, že bych zvládla jeho výchovu. Potřebuju něco subtilnějšího ;-)
    Díky za tip na skvělý blog a přeju spoustu dalšího elánu do práce! :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. Barča měla svatební líčené naprosto dokonalé, věřím, že naostro bude vypadat ještě lépe a budu jen tiše doufat, že vyjde troška času i na mně. Verča

    OdpovědětVymazat
  9. Máš nádherné obočí, ta špička... Bezva!

    OdpovědětVymazat