Stránky

čtvrtek 2. srpna 2012

Orly Sheer Peche + Essence

Tohle bude asi nuda, ale u mě se ty barevné nálady dost střídají ;) Sheer Peche je prostě sheer lak vhodný na nenápadnou manikúru. Ale protože to by mě asi nudilo příliš, tak jsem mezi 2 vrstvy tohoto laku vrzla jednu vločkovatou. V reálu to vynikalo o dost víc (rozklikněte si fotky). Hodně se mi to líbilo! Vydržel to snad týden, ale pak jsem už nemohla vydržet já...


foceno po 4 dnech, proto odrost



A teď na skok k moješminky.cz, kde jsem nedávno lakovala Color Club Magic Elf. Prostě jako zelený lak... Ale já jsem z něj nadšená, protože jsem dlouho chtěla Zoyu Apple (a neodradila mě ani sonidlo s tím, že je Apple laciná!). Nejsou stejné, ale mají k sobě podle oka dost blízko. Rozhodně je Magic Elf krásný a já ho zbožňuju <3


Který byste si vybraly vy?

13 komentářů:

  1. Magic Elf by stál za hřích ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Magic Elf mě nenadchul tolik jako Ivanka (Apple si mi zas tolik nelíbí), nicméně ta tvoje nenápadná mani s šupinkama vypadá dobře, kdybych nebyla na sheer laky srab, taky bych vyzkoušela. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nafoukaně myslím, že v reálu to vyniklo lépe, než na fotkách. Šupinky se hezky ukazovaly a bylo to takové kouzelné :) Sheer laky jsou fajn, určitě vyzkoušej!

      Ivanka je kapitola sama pro sebe...jsem nejšťastnější pod sluncem, že ji taky mám (díky sonidlo!).

      Vymazat
  3. vyzera nadherne...v tom uhle, ako to mas odfotene to vyzera ako Ombre nails :)

    OdpovědětVymazat
  4. ja zelenú farbu veľmi nemusím, ale na toto musím povedať BOMBA!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to koukám a říkám si v duchu, že ten magický Elf má asi fakt něco do sebe ;) Děkuji!

      Vymazat
  5. Ten zelený je boží a nádherný...nejspíš ho potřebuju. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, je to vánoční limitka dostupná pouze v sadě :( Ale já jsem musela, takže když balík přišel, hned jsem si jednu sadu vyhrabala :D Měla jsem ho vyhlídnutý...a nelituju ;)

      Vymazat
  6. Tak první kombinace mě popravdě moc nenadchla, sheer mani mi nevadí, ale šupinky dávám radši na tmavý podklad, tohle se mi dohromady moc nelíbí... Ale zelenáček super! Já už si budu muset nějaký CC fakt pořídit, všichni kolem je jedině chválí - to by v tom byl čert...!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, s laky CC je to jako se všemi - rozhodně jsou kvalitní! Ale taky narazíš na formuli, která je šílená :) Já jsem spokojená moc a nejhorší je, že se teď neumím rozhodnout, co si nalakuju :D Je jich mooooc!

      Vymazat
  7. Všem moc děkuji za komentáře! @)->--

    OdpovědětVymazat