Stránky

úterý 21. srpna 2012

Shooting Star recept

Některým z vás se líbil lak TonyMoly Shooting Star a Suzi chtěla vědět, jak moc podobné jsou s Circus Confetti. Jsou podobné dost! A já jsem nafotila vlastní míchanici, jak si Shooting Star vyrobit.

Recept: 2 díly Barry M Berry Ice Cream (+ trochu nějakého světlého sheer laku, třeba Nude od Barry M) a 1 díl Confetti Circus. Zkusila jsem i variantu 1:1 a to je moc glitrů, které se nepravidelně rozmisťují. Výsledek je na fotce ;)


vlevo 2:1, vpravo 1:1

TonyMoly Shooting Star

Výroba vlastních laků mě samozřejmě láká, ale ještě jsem se do toho nedala. Třeba se konečně odhodlám a něco si umíchám ;)
Vyrobily jste si vlastní odstín laku? A láká vás to vůbec?

8 komentářů:

  1. Celkom pekný si si namiešala.

    OdpovědětVymazat
  2. jejko, ďakujem :-) som ti dnes akurát písala k tomu príspevku, že som si nakoniec zohnala ten circus :-))) Laky od Barry M nevlastním bohužiaľ žiadne, ale vyhrabem niekde podobnú farbu a pokúsim sa o Tonyho ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Neskusala, ale skusim, mam rada vsetko originalne a toto mi pride ako dost dobry - a nie narocny na pripravu - napad :-). Vyzera to inak dobre, velmi mi to pripomina rozmiesany cucoriedkovy jogurt, mnam :-)

    OdpovědětVymazat
  4. omgggggg..beautiful nail polish, I loved :)
    my dear Barbora love you my friend =***

    OdpovědětVymazat
  5. Tak něco podobného asi zkusím vyrobit, koupím nějakou levnou coloramu a circus confeti už mám :). Jinak barvy si občas nějaký namíchám, třeba jsem zkusila dát do červenýho laku takový průhledný lak který měl fialový shimmer a vypadalo to docela dobře...

    OdpovědětVymazat
  6. Ani mě to nenapadlo vytvářet si vlastní lak. Možná to někdy vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat