Stránky

sobota 15. září 2012

MAC Naked

Opět jsem sáhla po MAC pigmentech. Přece nejsou jen na koukání!?
Zvolila jsem kombinaci Naked, Mutiny a Wintersky. Není to nic výrazného, i když jsem použila barvičky. Linka je krásně zářivá, ale jen ve správném úhlu. Je to Barry M Petrol Black smíchaný se sealerem ;o)



Fotím rtěnky! Je to pro mě nejméně příjemná práce, co se focení týče. Na fotkách mám fakt divné rty a to bych odpřisáhla, že v reálném světě vypadají úplně normálně.

Black (lp37)

Black + Gold Iridscent (fgd15)

Mulberry (lp73)

Punky Pink (lp145)

V pravém sloupci přibyl odkaz na eshop s (nejen) psíma potřebama. Nově nabízejí digitalní tisk na textil a já se už chystám :o) Jen nevím, jestli tričko nebo mikinu?! Neztratímse.cz najdete i na fb, tak se nestyďte a aspoň to omrkněte. Věrka je milá a dokáže poradit.

Vítám nové čtenáře a všem přeji hezký zbytek víkendu ;o)

Děkuji za emaily, které mi občas přistanou ve schránce! @)->--

9 komentářů:

  1. Mulberry a Punky Pink na tobě vypadají úchvatně a co se očka týká, já ty tvoje "nahoře bez" (AKA ne-úplně nahatý) líčení zbožňuju a ač se snažím seč můžu, nikdy moje pokusy takhle nevypadají. :D
    A neztratimse mě naprosto dostalo, nikdy dřív jsem o tom neslyšela, ale pozdává se mi ten přívěšek na klíče. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vôbec nemáš divné pery, práve naopak majú perfektný tvar. A súhlasím hore s Kyky, veľmi ti pasuje ten Punky Pink a Mulberry. Pery vyzerajú šťavnato :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné rty! Líčení jako vždy dokonalé.

    OdpovědětVymazat
  4. Asi jsem právě začala potřebovat Mulberry... Máš krásné a velmi fotogenické rty, nevím, co divného na těch fotkách zase hledáš :-P

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, co blbneš? Máš krásné rty s dokonalým srdíčkem. Nemáš důvod se ošklíbat, na fotkách vypadají skvěle!
    A ano, líbí se mi dva spodní odstíny (jaktože ta Mulberry je na tobě tak krásně do krémovo-broskvičkova?), ale ty horní jsou také super - řekla bych: jak vystřižené z videoklipů Lady Gaga (teď teda nevím, zda jsem tě potěšila nebo ne, ale já Gagu ráda, pro mě je to hodně koukatelný a určitě jí nezavrhuju jen co se na ní kouknu).

    Až budu mít pejska, tak eshop určitě využiju - mají zajímavý sortiment a příjemné "nakupovací prostředí" :) A linka se mi líbí moc, má barvu jako skarabeus!

    Verunka

    OdpovědětVymazat
  6. Rtíky máš nádherné. A umíš je úžasně nalíčit. Přesto jsem fascinovaná hlavně líčením očí. Opět. Protože Ty jsi vážně děsně šikovná:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty rty vypadaj fatk dobře. Všechny barvy

    OdpovědětVymazat
  8. Ten shop som omrkla a vyzera naozaj super! Vzdy hladam nieco pre moju malu potvoru a toto sa nam super hodi... nieco urcite vyberieme, vdaka za tip :-)

    OdpovědětVymazat