Stránky

sobota 29. září 2012

Romantic Eye...

Paletka se neomrzela :) Ne, pravdou je, že na víkend nejsem v Brně a univerzální palety jsou na tohle nejlepší. Jen to strčíte do tašky a nazdar! Takže to mé otravování s Too Faced má alibi.


Soulmates; I Do; First Dance

totéž v jiném světle

Ve vesnici, kde máme jako rodina chalupu, se konají hody. Je tady krásně! Den strávený venku v lehce pracovním duchu byl fajn, i když to byl svátek (kdy jindy by měl taky člověk pracovat?!). Picbul chytala paprsky, které rychle mizely za střechama... Asi to hezky hřálo, protože funěla, ale neutekla :D



No, k hodům patří samozřejmě něco dobrého do bříška! Kachna zkouší solárko v naší elektrické troubě, bramborový salát se chladí, kuřecí maso se těší na slíbenou masáž paličkou a koupel v trojobalu...a pak jsou tady malé extáze. Čerstvé a dokonalé minizákusky <3 Neznám luxusnější kombinaci než je hořká káva + zákusek.


Užívejte si prodloužený víkend!

16 komentářů:

  1. ÁÁÁ, děláš mi chutě! Naštěstí máme taky dneska salát a řízky.. :D
    Káva + zákusek je snová kombinace, stejně jako dny s tvými novými příspěvky.
    Ty tvoje oči! :) Já prostě nechápu, jak to děláš, že i naprosto obyč líčení vypadá tak skvěle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chutě dělat nechci, jen navnadit čtenáře, ať si dají nohy na stůl a něco dobrého do bříška ;o)
      Děkuji Kyky <3

      Vymazat
  2. To vypadá na moc fajn víkend. Taky mám takové ráda. Zaujal mě především poslední odstavec :-P O:-)
    Ještě si to hezky užijte ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu poslednímu odstavci rozumím...to je prostě sen ;o)
      Děkuji a taky si užívej víkend!

      Vymazat
  3. Borůvko, prosím Tě, čím si tak krásně vykresluješ obočí...? Teda pokud vykresluješ. U mě buď obočí není žádný (obličej jak vyblitý lečo) nebo to až přeženu a jsem za Marfušu. Nebo za Brežněva. To když se nepovede tvar:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lu, co potřebuješ dělat s obočím? Já vypadat jako ty, tak se kouknu do zrcadla a řeknu té druhé, ať nezávidí mou krásu :P

      Na obočí používám matné stíny. Momentálně je to paletka od Oriflame, kterou jsem dostala a je fajn. No, a zkosený štětec! Postup následující - obočí vytvaruju průhlednou řasenkou, nechám zaschnout, vyplním a jdu :o)

      Vymazat
    2. Aha! Děkuju moc, Borůvko, hned zkusím. Musím ještě někde splašit tu průhlednou řasenku. Jde mi jen o to obočí lehce zvýraznit a dodat mu tvar. Nemám tak hezký a dlouhý obočí jako Ty, ale něco se z něj udělat snad dá...:-)

      Vymazat
  4. Krasne licenie....trosku mi pripomina make up, ktory mala Beyonce v Best thing I never had :) uplne nadherne!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ještě vypadat jako Beyonce a pískám si :D

      Vymazat
  5. Užíjte si hody ! Taky se možná někam vypravím, ale kdyby ne, tak už jsem jeden zákusek pro jistotu zblajzla :))

    OdpovědětVymazat
  6. Jindy bych napsala, že mě štveš, že mi děláš chutě, ale dneska jsem tak přežraná, až hanba mi :D. Líčení je jako vždycky krásné, dokonalé, já už k tomu nemám co vc psát prostě je mi trapné furt opakovat to samé :D Jednou bys mohla udělat nějaké líčení které by nebylo tak dokonalé, ale to ty neumíš :D. Vždycky slintám nad tím nádherným stínováním, linkou, obočím... :) No prostě ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj.To je ale bezva článeček...Trošku předělávám byt a tvůj článek je teď o pauzičce (káva a cigareta) moc milý.Hezky si to užij.

    OdpovědětVymazat
  8. k nám dneska přijela mamčina kamarádka a sebou nám přivezla řízek a bramborový salát, protože u nich jsou taky hody. :-D sice sme se jí smály, ale do nosu si dáme! :-) ještě by to chtělo ty vaše zákusky jako dezertík ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Neříkám,že bych si řízeček a salát nedala,ale už si počkám na Vánoce.Nevím,zdá se to jen mně nebo ten salát a řízek chutná na Vánoce jinak,tak nějak víc,líp,..?Neumím to přesně specifikovat.Snad mi rozumíte,díky.

    OdpovědětVymazat
  10. Sakrys, kafe nemusim, ale zakusky klidne po lopatach! Mnam

    OdpovědětVymazat
  11. Co je dokonalejší? To líčení nebo zákusky :-)?

    OdpovědětVymazat