Stránky

čtvrtek 6. září 2012

Soft Neon Liner

Skoro po týdnu!!! No jsem děsná :) Ale to se zase srovná.

Tentokrát je to jedna jednoduchá rychlovka, protože jsem neměla moc čas na líčení, ale potřebovala jsem vypadat jako člověk. Použila jsem paletku Sleek Acid a je to jen jednoduchá linka (černá tužka + 2 stíny).




Vyzkoušela jsem efektový lak OPI Spotted, což je údajně skoro nedostupná limitka. Zatím nejsem rozhodnutá, jestli se mi to líbí nebo ne. Aplikace je trochu divočina, ale ještě to zkusím ;)


Hezký večer @)->--

12 komentářů:

  1. Trochu sa ružovej/fialovej linky bojím, pretože po nej vyzerám, že mám zapálené oči. Inak je to veľmi pekné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, ja to mam podobne, ked uz pouzijem cervenkastu linku, tak to musi byt vyrazne cervena 'nezapalena' farba :-D. Alebo vinova... ta je skoro cierna, cize je to v suchu :-)

      Vymazat
    2. Děkuji za komentáře ;o) Ono záleží i na odstínu růžové a fialové, takže samozřejmě chápu obavy. Ale zkoušením se pak člověk dopracuje k tomu svému odstínu :o)

      Vymazat
  2. Ten lak vypadá moc dobře ;)

    Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? :o) Mně se chvílema líbil a pak jsem si zase připadala jako s prsty od ropy :D

      Vymazat
  3. Jestli se rozhodneš, že se ti nelíbí, beru ho! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Ok, popřemýšlím! Jsi první, kdo se přihlásil ;) Ale ve světě je o něj zase rvačka...hm, hm.

      Vymazat
  4. Ta linka je opravdu krásná, alespoň mám inspiraci na zítřek. :-) Jinak jsem chtěla pochválit mojesminky.cz, ručně psaný vzkaz se dnes často nevidí, akorát ten "Pozdrav do Prahy" nemusel být, protože mám pocit, že nutně potřebuju další dva DD. :-DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za koment i pochvalu! :o) Vždycky nás to potěší. A pokud potřebuješ jen další 2 DD, tak věř, že jsi na tom pořád dobře ;o)

      Vymazat
  5. Spotted efekt se mi nelíbí, ale tvoje očko žéééru. Myslím, že mě tyhle tvoje příspěvky donutí do Sleek objednávky hodit nejen Oh So Special, ale i Acid! :DD Co mi to děláš?!!

    OdpovědětVymazat