Stránky

sobota 27. října 2012

Jste ve střehu?! UKONČENO

Je to tady opět. Jsou to věci, které nespotřebuji a syslit je nechci. Proč se nepodělit? Žádný dobrý důvod neexistuje :o)

Minule šlo o přípravky na ruce. Tentokrát se podíváme na nohy! Většinou se na nohy zaměřujeme před létem. Já si ale myslím, že je dobré se o ně starat celoročně. Přece jen - nohy nás nosí, ne? Tak jim dopřejme tu trochu pozornosti a odrbejme z nich starou kůži, dopřejme jim lázeň/zábal a nějakou hydrataci. Jemná kůže na nohou je skvělá odměna ;o)

Jedna z vás získá 2 produkty - gelový scrub/peeling s levandulí a tea tree olejem + obnovující krém se sezamovým olejem (oba produkry mají svěží mentolovou/mátovou/prostěsvěžížvýkačka vůni)




A pak další z vás získá nádherně voňavý krém na nohy s vůní Lemon Martini




Podmínky s dovolením ponechám stejné jako minule :o)

Podmínky:
1) Zanechte komentář pod tímto příspěvkem a nezapomeňte na váš email
2) Pouze pro ČR a SR
3) Výherce mi dá vědět, jak je s produkty spokojený nebo o nich napíše na svém blogu
4) Přihlaste se pouze v případě, že máte v plánu to opravdu používat
5) Klidně něco připište - vtip, jak se máte, komentář k tomuto blogu, cokoliv ;o)


Končíme v neděli 28.10.2012 ve 23:59 hod.

Hodně štěstí @)->--

53 komentářů:

  1. Tyto přípravky bych ráda vyzkoušela :)
    Soňa
    sonidlosnails@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. ten peeling vyzerá dobre:) michaelagilanova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Že by i na nožky? :-) fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. k péči o nožky se občas musím dost nutit, ale to už bývá v dost nutných případech.. bohužel:) tak třeba by mě výhra i donutila;)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Mentol na nožkách zbožňuju,krásně osvěží:) scary.miska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. tak jo, tentokrát to vyšlo! celý týden nemám na blogy čas a když v sobotu ráno rozkliknu bloglovin, tak jako asi dvacátý článek (z těch čtyř set nepřečtených) na mě koukají takové krásné krémy. já chci vyhrát, jájájájájájájájá. já jsem ve střehu, poslušně hlásím! tedy abych to upřesnila. tu první cenu (peeling + krém) bych samozřejmě taky uvítala, ale nejsem si úplně jistá, jak bych na tom byla s tím peelingem... asi bych ho moc nepoužívala. takže chci vyhrát tu druhou cenu (jenom krém v takové pěkné barvě). a mimo to mi krém na nohy zrovna chybí, nouzově jsem zatím používala hand salve, které ovšem docela smrdí, tak předpokládám, že toto by bylo tak nějak lepší.

    článek na toto téma bych asi zvládla, email sice všichni ví, ale já ho sem pro jistotu připíšu, stejně mi už chodí tolik spamů, že se to nepozná. denjekrasny.blog@gmail.com

    a ještě nějaký ten vtip by to chtělo. kolik surrealistů je potřeba pro výměnu žárovky? tři! dva zapalují žirafu a třetí lije hodiny do vany.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám s patama a kůží na nohách neustále problém ikdyž chodím na pedikúru mažu nohy vším možným tak bych tuto výhru velmi ocenila
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Super! Moc mě zaujaly hlavně první dva kelímky - levandulový srub - OMG, to musím mít!:) Po testnutí bych určitě recenzi napsala a zveřejnila, a moc ráda.

    benita.lm@gmail.com

    Moc se mi líbí, jak zvládáš udělat a nafotit hezké a líbivé líčení. Jak to většinou dopadá u mě, vystihuje následující vtípek: "Dvě kamarádky se baví o kosmetice. - Ty máš nádherné oční stíny. To je Max Factor? - Ale ne, to mě jen praštily lítací dveře! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Přípravky pečující o ruce či nohy se hodí vždycky, alespoň mně ano :-) S tvrdou kůží na patách mám čím dál větší problém a je čím dál těžší to nějak účinně redukovat. No jo, stárnu asi :-D

    Přeju krásný zimní víkend. U nás v Západních Čechách sněží. Přišlo to nějak hopem ta zima...

    klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem nohový barbar, takže by mě opravdu potěšilo vyhrát tyto přípravky, protože sama od sebe bych si asi žádné nekoupila :D

    Jokinka@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ten levandulový peeling musí vonět božsky :) a jeden vtip: Strč mobil do čaje a máš T-mobile. Strč ho do vody a máš Vodafone. Rozlom ho a máš: Óóó dva!!
    jacqueline.belefort@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Nejen všechny dámy předemnou, ale i já jsem ve střehu. Vypadá ro perfektně, parfemace taky podle mého gusta a o tlapky je třeba se starat! Hezky nás rozmazluješ :)
    tuttobene.cz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. No to by byly moje nožičky úplně nejšťastnější, protože se v práci dost naběhám a jim se to vůbec nelíbí. Vtipy si asi radši odpustím, protože si žádný nepamatuju celý
    remca@touchwood.cz

    OdpovědětVymazat
  14. O něco víc by se mi líbilo "testovat" první výhru..
    Ale já ještě nikdy nic nevyhrála, takže bych bla ráda i za žvejkačku Pedro :D (i když to je dneska asi drahá sranda - už se nevyrábí?). V tom případě by mi stačilo lízátko - takové to karamelové s kravičkou - ááách někde na blogu jsem četla o vzpomínání na dětská jídla, zjevně se to se mnou poveze zbtek dne :D
    zzdenika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Možná je na čase začít se starat o své nožky :) Když je celou tu dobu tak přehlížím :D

    elisek0908@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Za zkoušku nic nedám, s hrubou kůží na nohách mám problém pořád
    MichaelaNec@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. S péčí o nožky mám trošku problém, ale tyhle krémy vypadají tak lákavě, že kvůli recenzi peelingu a obnovujícího krému bych je používala i pravidelně. Tvůj blog sleduju přes bloglovin jako hodně dalších, takže nečtu všechno, ale ráda sem chodím, protože mám ráda fialovou barvu a taky proto, že nemáš problémy s češtinou ;)

    Aduška
    adus.mor@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. je to mi se mi zrovna hodilo :D nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. tak krásné vůně u přípravků na nohy jsem ještě neviděla!
    stranecka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Scrub vypadá hodně dobře a k tomu levandule :). Nebo krém na nohy, hmm.. že by mi konečně nějaký pomohl? :D
    Vtipy mi nikdy moc nešly, takže to ani zkoušet nebudu :D.
    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Přípravky vypadají dobře. Já se o své nožky starám pravidelně, mám pocit, že si to zaslouží, když mě každý den nosí :-) Oblíbila jsem si především různé čisté přírodní oleje, například mandlový, kterými je namažu na noc nebo používám olej kokosový, který je na masáž tlapek přímo úžasný. A taky pistáciový krém na nohy od Desert Essence, ten je boží.
    hana.machkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Hm, mé srdce poskočilo při pohledu na levandulovou a mentolovou barvu:)Peeling mě moc láká, tak uvidíme:)
    Noogeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Mnam, levandule, mata.. :)) Nozicky by si rady smlsly :D

    cosmodivka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Skvělé výhry, peeling s tea tree na nohy je super. Vyrábím si ho po domácku a ráda bych vyzkoušela něco trochu jiného a přesto podobného ;-)

    bubak8756@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Tak taková výhra by mi určitě udělala obrovskou radost :). Sice netrpím nějak vysušenými chodidly, ale i tak se snažím stále ztvrdlé kůže zbavovat. Věčné odrbávání už je nuda, takže bych moc ráda uvítala nějaký scrub na nohy, protože klasický peeling moc nezabírá :).

    roryside@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Na ty nožky to vypadá dobře, pořád na ně něco zkouším, protože je mám strašně suché, když si je jeden večer nenamažu, druhý den to vypadá, jako kdybych se svlékala z kůže:D Anche@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Tak tohle se mi akorát hodí a ráda bych to zkusila. :)
    Vlasta
    zakova.vl@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Určitě bych ráda vyzkoušel a azrecenzovala na svym blogu :)
    erin1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Vypadá to opravdu lákavě. Třeba budu mít štěstí. Jit.
    little.dormouse@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Super ceny! Já se zrovna chystám učit na zítřejší zkoušku, ale jsem nadšená, že venku sněží a užívám si to :). Chytala jsem i vločky do pusy :D in-your-face@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  31. bygoldie@gmail.com

    baru nevoni nahodou ten citronovy kremik trosku jako lemony flutter od lushe? tu vuni ja hrozne zeru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlati, po citronu snad ani památky, ale voní úžasně! Když jsem to otevřela, tak taková svěží asi ovocná vůně?! Fakt jako nějaký koktejlík!

      Vymazat
  32. Zkusím štěstí
    Martinka.mal@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. To je tak milá soutěž a skvělý nápad, že se nemůžu nezúčastnit! ;-) To by byla parády, kdyby moje nožky šlapalky zažily na vlastní kůži nějaký z těch voňavých krémů ;-)
    lucinkamala(zavinac)seznam(tecka)cz
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  34. Slibuju, ze o pri pripadne vyhre budu pouzivat a nesnim to :) alltheprettyjars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. tak tentokrát si musím taky zasoutěžit, co kdyby náhodou, že ano. :-) brala bych ten peeling s krémem. na nohy jsem vždycky kašlala, nikdy jsem se o ně extra nestarala a tak taky podle toho vypadají. těmahle dvěma věcičkama bych je dala snad do pucu, takže bych je určitě spotřebovala do posledního zbytečku. a taky se mi líbí obě dvě barvy výrobků. ;-)
    můj mail je Jitulikaaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Ja na peci o nozky teda pekne dlabu, nikdy se nedokazu donutit koupit si nejaky krem nebo peeling i na nohy. Vzdycky si rikam, ze stejne moje hladoucke nozky v botech nikdo neoceni:D ...zkusim stesti a kdyz vyhraju, aspon mi tim osud naznaci, ze bych jako fakt mela mazat i ty nohy :D
    jana.ei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Já péči o chodidla miluju a vážně zírám kolik potkávám dívek/žen s úplně rozpraskanými chodidly, přitom v tak krásných botech. Podle mě je to škoda. Tyhle produkty bych moc ráda zkusila. :)
    n.i.k.o.l.k.a.77@seznam.cz
    Nikola :)

    OdpovědětVymazat
  38. Péči o nožky toho moc nedám, zatím to moje nožky nijak výrazně nepotřebují, ale když vidím ty scrubíky, tak mě láká to zkusit a trochu se od nohou rozmazlit :)
    franzeova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Teda já se na nožky taky zaměřuju spíš před létem a v létě, ale asi je třeba se oně starat celoročně :)
    l.dejzinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Tak scrub na přímo na nohy jsem ještě přímo neměla. Takže to rozhodně musím vyzkoušet...

    petra-bura@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Vypadá to všechno úžasně :)

    spicedchocolate(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahoj,
    ty první dva produkty mě opravdu zaujaly ;0) Mám něco podobného z oliv a je to super!
    Ráda Tvůj blog, hlavně líčení očí, sleduji. Sama jsem v tomto ohledu dosti bez fantazie, tak mám pár stránek v oblíbených, a když nevím, jak se namalovat, zkouším to podle Tebe ;0)
    Ať se Ti daří a jen tak dál!
    Šárka (d.sarinka@centrum.cz)
    PS: Když vyhraji, mohu Ti poslat ne jen, jak funguje levandule na nohách, ale i jak si upéci levandulové sušenky a dopřát si tak levanduli i orálně ;0)))

    OdpovědětVymazat
  43. Mmm...ráda bych vyzkoušela =)
    Emily.QuelDorei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. O nohy sa starám a idem mať stužkovú. Takže by sa mi to hodilo aby som mala skvelé fety :D

    stokyadik@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  45. Oooh, to vypadá úžasně, už jen ty barvy a vůně mě velmi lákají :)
    slovakova.anna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ha, ten citrusový krémík bych potřebovala!
    dejnicka@volny.cz
    No a mám se krásně bo jsem strávila víkend s kočičkama, Mirkou a Pavlou, ale i smutně, protože mi někdo pořád nechce dovolit druhou...

    OdpovědětVymazat
  47. Stíhám to jen tak tak :D. Vypadá to božsky ;). Moje nožky by to potřebovali ;-).
    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ty jovka, zase nic nevyhraju bo nemám blog :-D život je holt boj :-) Ale pokud by ti stačil e-mail, jsou mé nožky k dispozici :-)
    jamun@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj, musím říct, že sama si "patlátka" na nohy moc nekupuji a tak bys mě mohla dokopat ke změně abych začala něco takového používat :-) Byla bych moc ráda a recenzi bych napsala :-)
    Měj se hezky:-)
    Denča
    deenov@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. To jsou nej vune...Mentolovou miluju a na nohach musi super osvezovat. Citronova mi pripomina mesto Limone u jezera Garda. Doporucuju jako tip na dovcu. Je tam nadherne- citronove :D.

    Zdravim

    asarova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ooo tak toto sa mi paci. Ja som vzdy leniva v starostlivosti o nohy, pritom by to velmi potrebovali. A hlavne je to tym, ze vlastne ziadny podobny produkt nemam, pouzivam vacsinou modru Niveu. Na vsetko :)Ale vyskusat nieco podobne by sa mi pacilo :)
    schnegy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. niečo taketo krásne voňavé na nohy by sa fakt bodlo ... používam kremy na suchu kožu na pätách ale nieak sa mi to vždy vymkne s pod kontroly a suchá koža na pätách mi popuká ... rada by som vyskúšala niečo nové :) lubabalazicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat