Stránky

pondělí 22. října 2012

New In

Já vím, že spousta čtenářů tyhle "new in" příspěvky nemusí. Chápu. Já se ráda koukám na nové věci, co si kdo pořídil. Jednak to trochu uspokojuje mé "šopaholické" já a pak vím, na co můžu čekat recenzi.

Můj příspěvek o nových přírůstcích - první část jsem dostala od Bru. (Určitě znáte a čtete blog Míny a Bruny.) Bruna je brazilská kráska a virtuálně jsme se poznaly právě přes Mínu. Lépe řečeno, našla si mě Bru. Zvláštní na ni je asi to, že na brazilku je relativně bledá, ale nijak ji to neubírá na kráse ;) Domluvily jsme se na výměně kosmetických balíčků a já jsem obdržela svůj první brazilský balíček překvapení. Zatím vám ukážu jen laky a šál (na fotce pod lakama). Zbytek si dáme příště ;o)


kompletní sestava

Hits Mari Moon a Phenomena

Jade holografické laky

krásný efektový lak a Impala laky

Impala Army obsahuje holo třpytky


Druhá várka fotek je můj úlet při 50% slevě laků Models Own. V hlavě zatmění, košík plný a když mají těch 50% slevu, je potřeba toho využít! (No, něco zřejmě prodám, protože to fakt všechno neupotřebím.)




Informace mimo - moješminky.cz mění provozovatele a to je důvod, proč se brzdí naskladnění zboží. Situace nás pochopitelně mrzí, ale je to nutné, tak prosíme o pochopení. Změna provozovatele eshopu ale nebude mít vliv na kvalitu služeb ;o)

Co vás z přírůstků zaujalo nejvíce?

7 komentářů:

  1. Ještě že nám Bru poslala skoro všechny stejné, jinak bych ti sakra záviděla ;)

    OdpovědětVymazat
  2. mě asi nejvíc Models Own Indian Ocean, pokud teda dobře vidím. ;-) a pak se teda dobrovolně přiznám, že ti závidím celý balíček od Bruny (a Míně samozřejmě taky)! hlavně ty božský Jade laky ;-* tak doufám, že se budu moct aspoň co nejdřív nabažit fotkama ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jade závidím, já ty holografické viděla, ale měli jen dvě barvy a ty se mi nelíbily...prostě v USA vyprodáno. Koupím models own ten dole nalevo a uprostřed :-)

    Také moc děkuji za výhru. Brzy bude recenze, už mám nafoceno.

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásne toľko lakov pokope, takmer všetky farby sa mi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  5. Po lakoch Jade holographic tuzim, su nadherne :)

    OdpovědětVymazat
  6. No páááni! To jsou samí krasavci! Ani nevím, který okukovt jako první! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju New in články :) Hlavně ty modré laky jsou parádní!
    stars-by-lucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat