Stránky

středa 17. října 2012

OPI Danke-Shiny Red

Druhý krasavec z Germany kolekce. Je to přenádherný lak! Přísahám, že jsem si nemyslela, že budu takhle unešená <3 Konzistence laku je v pohodě, ale ten štěteček o_O Jako já lakuju jako ten...čuník. Ovšem po tomhle jsem vypadala jako by mi slezly nehty, jak po útoku lakovacího štětečku (a taky že jo) nebo jako kdybych lakovala poprvé v životě a jsou mi asi tak 3 roky! Nehty mám poměrně velké, ale takový štěteček je i na ně příliš velký kalibr. Prostě děs :D

2vrstvy + nadlak Vivid




Jak se vám líbí?

13 komentářů:

  1. Ale čuněcí stopy jsi odstranila teda perfektně ;) Lak vypadá dost dobře!

    OdpovědětVymazat
  2. Tá farba je krásna. Zbožňujem červené laky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná barva. Bohužel jsem takovou nesehnala. OPI laky byly všude vyprodány.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna dnes jsem ho vystavila k prodeji na omlazení, kdybys chtěla :-)

      Vymazat
  4. Jsi hrozná lhářka, Barboro! Máš to dokonalé jako vždy, zbožňuju ty tvoje nehty :-* Ale jinak taky nejsem fanda OPI tlustých štětečků.

    OdpovědětVymazat
  5. jakej čuník??? žádnou práci čuníka tu nevidím, ani na jedné jediné fotce na celém celičkém blogu! :-) taky jsem si ho naprosto zamilovala. je to krasavec!!! jenom škoda, že nejde úplně věrně zachytit na fotky. :-( a ten štěteček mě taky trochu dost dostal :-/ není náhodou ještě o něco širší než jiný OPI štětečky? na malíček jsem se s ním ani nemohla vejít 8-)

    OdpovědětVymazat
  6. Nalakováno úžasně, žádné nedostatky nevidím. :)
    Ale barva skvělá, vůbec se nedivím, že jsi z ní unešená! :) ;)

    OdpovědětVymazat
  7. krásny lak a nechty su velmi pekne nalakované :-)

    http://nadkinsvet.blogspot.sk/ rozdávame darčeky :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím, že jsou nehty bezchybné. To já to občas beru tak, že mám nalakovaný i klouby na prstech:-). Velké štětečky mám ráda, ale všeho moc škodí!

    OdpovědětVymazat
  9. no dle fotek to nevypadá na takovou hrůzu, ale asi to dalo dost práce, lakování precizní jako vždy a barva je nádherná...já se teď kochám obrázky nové OPí kolekce James Bond...

    OdpovědětVymazat
  10. No, tak jelikož když jsi jednou dala fotky a pod to napsala že: dnes lakování nic moc, a mně ty nehty přišly dokonale nalakované, tak bych potřebovala vidět důkaz abych uvěřila, žes lakovala jak 3 leté dítě :D. Zase jsem naprosto unešena :)

    OdpovědětVymazat