Stránky

čtvrtek 29. listopadu 2012

Trocha Korres pro vás!

Ať jen nesyslím, tak taky něco rozdám. Máte šanci získat 3 výrobky dekorativní kosmetiky značky Korres - stín, černá tužka, bronzový lesk.


vše nové, nepoužité

A teď nějaká pravidla:

1) napište jak (přes co - GFC, bloglovin,...) sledujete můj blog
2) napište proč sledujete můj blog
3) připište svůj email
4) končíme v neděli 2.12.2012 ve 12hod. (v poledne)

Tentokrát budu vybírat podle líbivosti komentáře ;) Tak se snažte, buďte kreativní a zábavní!

Těším se na vaše komentáře @)->--

23 komentářů:

  1. Tak jako prvni me u tebe zaujal design, jelikoz mam fialovou barvu rada. Dale se mi libi liceni, ktere potom zkousim doma. A laky to je taky moje! Nejde te nesledovat ;-)
    ervulenka@seznam.cz
    GFC: ervulenka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, sleduji přes GFC a sleduji především proto, že u tebe nacházím nekonečné ispirace na překrásná líčení a především krásné fotky, které se jen tak na nějakém blogu nevidí, takže především kvůli pokoukání, které pohladí na duši :) a také mám ráda tvůj styl psaní a píšeš o tom, co mě zajímá :)

    katushkaablog(a)gmail.com
    GFC: Katushkaa

    OdpovědětVymazat
  3. Sleduji přes GFC a sleduji tě proto, že zde nacházím inspiraci :))

    xPlanetkax@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Sledujem cez GFC - ako kesa :) Ja blogy sledujem len niečo okolo roku a ty si bola medzi prvými, na ktoré som natrafila :) Strašne ma zaujalo, ako rovno robíš linky a s akou presnosťou nanášaš tiene :) Predtým som vedela len o youtube tutoriáloch a to len zahraničných, takže ma strašne potešilo, že som našla blog, ktorý sa zaoberá presne tým, čo ma baví a naviac mu aj rozumiem :D Takže mojim dôvodom sledovania sú určite tvoja líčenia. Želám ti, aby boli také krásne aj naďalej!

    kesulatko@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Borůvko, já Tě sleduji už dlouho přes GFC a proč? No já si nemůžu pomoc, ale každé Tvé líčení je jak balzám na oči. Musím tedy vždycky prskat závistí, jak jsi krásná, jak krásné máš oči, úžasně tvarované obočí a jak krásně se umíš nalíčit, ale i tak mi to stojí zato:-D

    Lucievankoten@zivotpodlelucie.com

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduju přes GFC a sleduju tě, protože obdivuju a závidím tvoje líčení a doufám, že někdy taky dokážu vytvořit něco takovýho :). (vim, že tohle ti budou psát všichni, ale je to pravda, ty seš prostě náš líčící guru :-*)

    july.mayova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduji přes GFC i přes Bloglovin a sleduju tě proto, že se mi hrozně moc líbí tvé líčení a hrozně ráda se sem chodím kochat, protože já jsem takové nemehlo, že tak, jako ty, bych se v životě nenalíčila :) Máš můj obdiv ;)

    spicedchocolate(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sleduji tě přes GFC. Sleduji tě proto, že máš úžasně kreativní nápady, všechno dokážeš pěkně sladit dohromady. Vždycky jen tajím dech nad tvýma očkama a ty linky! Já bych nic takového na sobě asi nedokázala :)Jen tak dále :)
    nel.motion@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. sleduji přes blogger, a to proto, že mě dostávají tvá líčení. Jsi hrozně moc šikovná a moc mě baví se na to dívat :) Máš moc krásné oči a taky nehty. To je další moje úchylka - laky na nehty :D Tvůj blog mi dává všechno, co mám ráda, proto mě baví :)
    vím, že to není nejlepší ani nejzajímavější odpověď, ale aspoň mám důvod se nestydět a opravdu ti napsat, jak se mi tu líbí.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Používám Bloglovin.
    Sleduji tě, protože hezky fotíš, umíš pěkně zachytit oči a nehty. Jinak mám hrozně ráda borůvky a tvůj název blogu se mi tedy moc zalíbil na první pohled.
    A taky fialovou :).
    A Korres bych hnedka brala. Už od nich mám pár věcí a je to fakt výborná firma.

    kejtymail@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. sleduji přes GFC jako Luci.
    já obecně jsem hrozný blázen do laků na nehty, takže tvůj blog jsem našla (tuším) na základě toho, že přidáváš nehtové příspěvky, které jsou pro mě vždy hoodně inspirativní:) navíc, na ty tvoje krásné nehty se pěkně kouká! to je první věc.. a tou další je, že se vždy kochám nad tvou zručností a nápaditostí v líčení... já jako hrozný nemehlo bez veškerých pomůcek (mám jich opravdu pomálu:D) se můžu opravdu jen kochat a říkat si "kdybych to taky tak uměla...":) no prostě, na tvůj blog chodím moc ráda, teď to asi tak nemusí vypadat, nemám moc času psát nové komentáře, ale tvůj článek si snad nikdy nenechám ujít!:)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. 1) Sleduji tě přes "Síť přátel Google" (kdo tyhle popisky vymýšlí netuším) :)
    2) Protože máš krásné oči, které umíš (na rozdíl ode mě) nádherně namalovat.
    Hlavní pro mě jsou tvé oči, které používáš jako malíř to nejkvalitnější plátno, čímž mě inspiruješ a já to zkouším taky... Dokonce se mi i podařilo díky tvým článkům a videím nakreslit nádherný kouřovky! Já naprostý antitalent na cokoliv výtvarného jsem si udělala kouřovky, jak z časopisu! Mé nadšení neznalo konce!!
    Takže ti hlavně děkuji, že pomáháš, Patlalkám jako já, naučit se něco tak potřebného (no řekni, která ženská občas nepotřebuje být královnou :o) )
    3) zzdenika@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. 1) Google reader
    2) Chtěla jsem napsat něco vtipného proč se sem vracím, ale napíšu to jen tak jak to je.
    - kvalitní líčení a lakování (blogerky co mají nalakované nehty až ke kloubu jsou k pláči)
    - kvalitní všeříkající text dlouhý tak akorát
    - kvalitní fotky (tomuhle dávám velké plus - je to kumšt)
    Je Vás jen pár co splňují všechny tyto body. A těch co točí kvalitní videa je jako šafránu.
    3) tapeta2007@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduji přes GFC. Líbí se mi jak grafické prostředí blogu, tak příspěvky - tipy na líčení se snad bezednou inspirací a navíc na mě občas vykoukne z nějakých příspěvků i hafík, nebo jídlo, co víc si přát? Z počátku se mi líbil i kvůli provázání se Zrcátkem, do kterého však už nějaký ten pátek žádný příspěvek nepřibyl, kochám se už tedy jen tu =)
    michaela.deakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji uz dlouho,ale neoficialne, tak ted napraveno :) Ted uz sleduji pres google. Libi se mi tipy na liceni, hlavne minuly post s tyrkysovym obocim, to je neskutecny, jak to muze vypadat dobre!
    mischa.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Blog je mi inspirací, protože sama si umím udělat tak maximálně černou linku. Když pak vidím jak jsi šikovná, tak se aspoň jednou za čas dokopu a zkusím něco vytvořit. Jen prosím vydrž ještě minimálně pět let blogovat, abych se to naučila pořádně "obkreslovat" =) Mimochodem doufám, že už je fenečce líp...ta moje má vyhřezlou plotýnku a je to o nervy sledovat, jak ji něco trápí. Přeju hodně sil a dál sleduji přes Blogger.
    lucie.strejtova@centrum.cz (Doris)

    OdpovědětVymazat
  17. Sleduji tě přes GFC. Přivydělávám si jako fotografka a protože se mi občas stane, že slečna na focení přijde ne úplně dobře nalíčená nebo si třeba domluvím vizážistku a jí to nakonec nevyjde, naznala jsem, že by bylo fajn, kdybych byla schopná nalíčit si aspoň základy sama. A tak jsem začala hledat zdroje na internetu, ze kterých bych se mohla učit a čerpat inspiraci. Sleduju více blogů, na Tvém obdivuju skvěle provedené i nafocené líčení očí a líbí se mi i Tvůj styl psaní - jasně, stručně a výstižně. Postupně si troufám na složitější líčení a pokaždé jsem šťastná jako blecha, když přidáš článek s novým líčením - nedá mi to a musím si ho, i když často ve značně zjednodušené formě, hnedka vyzkoušet taky. :-) Nepotřebuju vyhrát, ale prostě jsem ti chtěla poděkovat za to, že tenhle blog píšeš a fotíš. :)
    Ilka01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji přes GFC, protže mě neuvěřitelně baví koukat se na tvé líčení a řikat si: ,,Doufám, že jednou budu taky umět takhle malovat" :)

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduji přes GFC. Jinak na tvůj blog jsem se dostala přes omlazení.cz, protože mě naprosto uhranulo tvoje obočí :D ale fakt.. :D a pak jsem zjistila, že máš blog, takže jsem ho začala sledovat pravidelně, protože mě hodně baví líčení a komentáře k tomu (a samozřejmě to obočí! :D)
    erin1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Vždycky jsem vyjímkou a nebude to jinak, jak koukám, ani dnes. Ale když Ty jsi psala, že se můžou zúčastnit i "nedohledatelní" čtenáři :) Takže asi tak .. nesleduji Tě přes žádný ten moderní vynález, nýbrž pouze přes blog od Labradoory, která Tě má zastrčenou v oblíbených blozích :) Důvod proč Ti tady každý den šmejdím, je docela jednoduchý. Jsi pro mě velkou inspirací v líčení a i když Tvé originály nejdou napodobit (neb jsem zřejmě nešika), mám dobrý pocit z toho, že jsem děsně kreativní a rozšiřuji díky Tobě svou fantazii. :))

    pravdova.andrea@email.cz
    (že mám vtipný příjmení? :D )

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji přes GFC :).
    A proč?
    Protože :

    Miluji Tvůj blog
    a jsem do něho cvok.
    Miluji tvé nehty
    už si šetřím prachy.
    Líčení jsou nádherná
    Borůvko ty jsi úžasná
    a hlavně, překrásná!

    V některých pasážích to smysl moc nedává. Joo, ze mě básník nebude :D.

    safrova.m@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. 1)Sleduju tě přes GFC
    2)Sleduju tě kvůli tvým úžasným líčením, který dokážeš vytvořit. To předešlé je toho živým důkazem! Sleduju tě, protože máš krásné nehtíky a na tvoje lakování je radost dívat se. Taky bych neměla zapomenout, že kvůli tobě tady máme úžasnou kosmetiku Barry M a jiné. Máš pejska jako já. Takže vlastně není jediný důvod, proč tě nesledovat. ;-D
    3)Jitulikaaa@gmail.com
    4)Ufff, ještě stíhám :-)))

    Hezkou první adventní neděli!

    OdpovědětVymazat
  23. Čučoriedočka :P po vašom boruvečka sledujem ta cez GFCčko ;) blog , jedna balada !! TOP :) a prečo ho sledujem ?? lebo ma stále dokáže inšpirovat :) pripisujem svoj e-mail : stella.ballova@gmail.com
    príjemné poobedie :)

    OdpovědětVymazat