Stránky

čtvrtek 4. dubna 2013

Illamasqua Faithful

Jj, Ladybox...já bych do laku tolik peněz nevložila ;) Takže to byla loterie a já jsem si vyhrála odstín Faithful. Koupě boxu nelituji, i když...možná bych měla. Vypěstovala jsem si závislost na těch čoko kokoskách a to není sranda. Jsou úžasně křehké a chuť nezapomenutelná. Ok, takže ten lak... Asi je to odstín, ze kterého nebude mít radost každá, ale mě neurazil. Na nehtech je navíc mnohem hezčí než v lahvičce.

Výdrž laku je průměrná - cca 2-3 dny. Lakování velmi pohodové až snové. Bála jsem se toho hranatého víčka do okamžiku, než jsem zjistila, že se dá víčko sundat. Ale teda sundání mi dalo zabrat až jsem se opotila. Lak schnul rychle a dobře. Takže závěr je, že laky Illamasqua jsou moc fajn, ale za ty peníze...no, možná by to chtělo ještě přitlačit třeba na té výdrži. Ale stejně...13 a půl libry? Ne, pardon.



tady nejlépe odpovídá odstín laku



No, já poslední dobou nemám buď čas nebo sílu něco sepisovat. Vážně, jsem naprosto tragická. Když už nezvládám koukat do počítače, tak jdu většinou vařit a to je pro mě příjemný relax. Teď pořád dokola peču cokoliv z třeného těsta. Miluju třené a našla jsem na něj odvahu až nedávno. Mám jediný problém, nedokážu vyklopit bábovku vcelku, takže srnčí hřbet to jistí ;)


to hnědé je čokoška, fakt!

Je noc, je čas jít spát...přečtete si to ráno. Tak se mějte hezky a už konečně někdo zařiďte sluníčko ☀

27 komentářů:

  1. :-o představovala jsem si ho mnohem víc do zlata než do hneda, to bych asi byla docela zklamana, na svých nechtěj si ho neumím představit, ale takhle na fotkách se mi líbí! Je to aspon zas neco jiného :)) ja mám ten červený.. A ty kokosky me taky nadchly! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta barva je zvláštní :) Já takovou ve sbírce nemám, takže za mě pohoda.
      Biopekárna na mě od března vydělává neskutečně! Bych ty kokosky mohla každý den, vážně.

      Vymazat
  2. Lak je krásný! A jako vždycky, máš to perfektně nalakované. :) Já jsem si březnový Ladybox neobjednala, ale podařilo se mi vyměnit Viridian od Illamasqua a jsem uchvácená, ta barva je... ááách. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Já to vždycky začistím, aby to vypadalo pěkně ;) Viridian mám taky, ale ještě jsem nelakovala. Ale těším se na něj :)

      Vymazat
  3. Ta barva vypadá dobře, ale na mě by se mi asi nelíbila. :)
    Nicméně závislost na těchto kokoskách mám už celkem dlouho, ještě před LB, takže tam mě jen velmi potěšily. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že to není takový líbivý odstín. Ale je dost zvláštní, takže je vlastně něco extra :D

      Vymazat
  4. Já nevím, jsem ráda, že mám Throb, protože tenhle ti sice moc sluší, ale já se s hnědou nemůžu nějak sžít, takže by mě asi štval. Jo a ty kokosky.... ááááách :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pohodě, já s hnědou taky až tak nekamarádím. Ale jednou za čas ;)
      Kokosky jsou zlo! :D Plná krabice by mě neurazila!

      Vymazat
  5. Mě se kromě zlatého líbily všechny odstíny, takže už je mám doma. Mám jeden láček hned po ruce, takže jsem musela vyzkoušet to sundávání...supéér :-) Skvělá informace. Na kokoskách už má závislost snad celá naše rodina :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny 3, jo? :) Mě by neurazil ani ten zlatý. Kdyby mi někdo dal všechny, neodmítnu :D

      Vymazat
  6. Já LB neobjednávala (ale trochu o tom uvažuju, když je ještě dostupný, uvidíme po IB).
    Musím ale říct, že z barev bych ocenila akorát Throb a Viridian (který mají sice napsaný, ale u nikoho jsem ho neviděla), takže uvidím... :)
    Jinak lak je to pěkný, ale pravda, 13,5 liber bych za (speciálně tuhle barvu) nedala. Outsidery sice miluju, ale pro mě jí něco chybí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. By mě zajímalo, jak to s tou koupí nakonec dopadlo? :) A 13,5 libry je moc...já mám vnitřní limity a jsou lepší věci, za které bych to ráda dala ;)

      Vymazat
  7. ta cena je opravdu přemrštěná.. a já navíc koupi LB prokaučovala.. ale když jsem řekla, že si nějaký box neobjednám dříve jak po maturitě, tak se toho chci držet:) i mně by tento odstín nevadil, je takový poměrně neobvyklý:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi na sebe přísná a obdivuji, že se toho držíš. Já bych asi do maturity nevydržela ;) Doufám, že ti boxík někdo koupil/koupí a daruje. Si to zasloužíš už za to čekání.

      Vymazat
  8. Tak to je první lak co jsem viděla v jiné barvě než červená a je fakt moc hezkej.

    OdpovědětVymazat
  9. Barva není nic pro mne, ale na tvých krásných nehtech a díky preciznímu nalakování, vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  10. farba sa mi veľmi páči, rovnako ako tá moja zelená....ale celkovo ten lak...ten štetček je podľa mňa hrozný...som z tých, ktoré majú radšej ploché štetce...a výdrž priemerná ako píšeš...jedine, že veľmi dobre kryje;)sama by som si ho už tiež nekúpila
    alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je to takové smutné s tou cenou a výdrží. Ale jsem ráda, že nějaký ten lak Illamasqua ve sbírce mám ;)

      Vymazat
  11. Já mám Swinger - studená zlatá. Barva nádherná, ale výdrž mě teda překvapila - negativně. Očekávala jsem, že lak za takovou cenu něco vydrží:-( - zlatá Colorama. Je fakt, že to bylo zkušební lakování jednou vrstvou, ale stejně. Druhý den se začal loupat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, a ani 2 vrstvy tu výdrž neprodlouží :( Je super, že byl v LB, protože bych si ho nerada koupila na slepo za plnou cenu.

      Vymazat
  12. Lak je krásný, ale myslím že Illamasqua je docela drahá na to, že lak vydrží zhruba ty tři dny. Kokosky znám asi rok, možná déle, sice se hodně slečen ohrazovalo, že tohle do boxů nepatří, ale já myslím, že zrovna kokosky snad nikomu neublížily. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je rozhodně drahá sranda za to, co nabízí. Ale Illamasqua má i jiné produkty, které jsou kvalitní (jj, cake liner :)).
      Kokosky musely potěšit každého/každou. Jsou úžasné! A já jsem po nich byla krásnější, protože jsem měla radost z té fantastické chuti ;)

      Vymazat
  13. ta barva mi připomíná jako nějaký kafíčko nabo karamelky :)

    http://hkphotography83.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda...mně připomíná něco jiného :D Takže kafíčko nebo karamelky zní moc dobře ;)

      Vymazat
  14. Páni barva je nádherná, ale cena je vážně přemrštěná

    OdpovědětVymazat