Stránky

úterý 30. dubna 2013

Pusinka z Ladyboxů

Ladyboxy vám moc nepředstavuju, protože po vydání jsou jich plné blogy a já sama jsem přesycená. Ale moc pěkných fotek nepotkávám, tak jsem si vybrala dekorativku na rty z boxíků a nafotila. Navíc se mi ty odstíny fakt líbí, takže jsem s nimi spokojená.


MeMeMe Elektra Hot Magenta - takový diskutovaný odstín. Přišlo mi, že si dost děvčat stěžuje nebo jak to nazvat. Ale ten odstín je krásný a divoký. Na FB jsem psala, že konzistence rtěnek je na mě hodně krémová. Ony úplně tajou...já to moc nemusím. Vyhovuje mi sušší, příjemně krémová konzistence. Tenhle odstín jsem dostala od kamarádky, protože by ho nenosila a barevně by ji nešel.





MeMeMe Selene Pashmina Pink - pro mě je to světlá růžová s perletí a na mých rtech se blíží nude odstínu. Nejsem se jistá, jak moc mi sluší, ale líbí se mi. Opět stejně krémová a protivná. Ale i přes tu krémovou konzistenci obstojně drží.




Fleur de Santé Nude Pink - jedná se o Glossy Liquid Lipstick, takže tekutá rtěnka. Je příjemně krémová a lesk to opravdu není, ta konzistence je hustá. Barva luxusní! Jen ten stříbrný shimmer je otrava, protože to není perleť jako taková, ale drobné střípky, které na rtech zůstanou. Pak si stačí sáhnout na pusu a máte to po celém obličeji. Ale stojí to za to, protože vše ostatní je pohoda ;)



Víc toho nemám, takže je to vše.

Užijte si 1.máj ♥

15 komentářů:

  1. jo ta hot magenta je fakt super! i když konzistence je hodně tající... což zase nechápu, jaktože to na té puse drží, ale ono drží!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta první je moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  3. pristanu ti vsetky 3.. mne sa vyrazna ruzova paci..ja by som bola spokojna, keby ju tam najdem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych chtěla tu růžovou, i když by mi asi neslušela. Máš krásné rty.

    OdpovědětVymazat
  5. Ta nejvýraznější se mi líbí nejvíc, i když ostatní nejsou taky špatné. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Hot Magenta je přímo nádherná, já mám v podobné barvě Colorsensational Hot Plum od Maybelline a je to dost nářez... :-) Od MeMeMe bych ráda vyzkoušela spíš tvářenky než rtěnky, ale chápu, že ty do boxů asi jen tak nedaj. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hot Magenta vypadá úžasně, chci si na léto pořídit podobnou barvu, možná víc řvavou :) Ostatní dvě nejsou můj styl ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jestli chceš něco víc řvavého než je Magenta, tak jedině zvýrazňovač :D na fotkách to není tak vidět, psala jsem recenzi.

      Vymazat
  8. ooo ty dvě poslední vypadaj fakt dobře

    OdpovědětVymazat
  9. hot magentu mám a jsem nadšená, bohužel jak taje trochu se mi rozpíjí - musím koupit nějakou konturku :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem získala rtěnku - Hot Magenta díky Exchange a jsem z ní nadšená. Příští týden by mi měl opět skrz výměnu přijít ten druhý odstín a jsem na něj dost zvědavá. Mně přijdou oba odstíny slušivé a trochu nechápu to haló, které se okolo těch odstínů strhlo.

    OdpovědětVymazat
  11. Super, ďakujem za recenziu! Konečne vidím rúže aj nanesené na perách!Ja som nechcela tú svoju načínať", lebo som myslela, že tá bledučká selene nebude nič pre mňa, ale v konečnom dôsledku nie je až taká výrazná,takže ju vyskúšať aj ja!!!

    OdpovědětVymazat
  12. moc hezka recenze! osobne se mi nejvic libi ten prvni odstin, i kdyz mozna by na me byl moc vyrazny:)
    mimochodem zvu te ke mne na giveaway o kozenou crossbody kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  13. Ja tu hot magentu mám, ale na me vypada tak nějak hrozne kolotocarsky :D

    OdpovědětVymazat