Stránky

úterý 25. června 2013

OPI Go On Green!

Další výprodejový adept z kolekce Retro Fun In the Sun. Je to smutné, ale je to tak. Lakování super, schnutí taky a schne do krásného lesku. Ten shimmer je takový zlatozelený, určitě se dá navrstvit na něco tmavšího.



 

Zatímco Bublina práci jen předstírá, já musím opravdu pracovat. Ona mi chodí přes notebook a já hlasitě protestuju. Ona chce čůrat, když se chce mně a ona má přednost, takže musím trpět a držet...což je často nepředstavitelně náročné. Jídlo nežvýká, spíš to vypadá jako když luxujete - asi tak za 30 sekund je halda pryč! 



Moje vlasatá princezna má asi alergii na maso. Můžete mi vysvětlit, proč má masožravec! pes alergii na maso??? To prostě nedává smysl... Tak doufám, že to bude třeba jen na kuřecí a zbytek bude ok, protože maso miluje!

Dobrou noc, děti :)

7 komentářů:

  1. Miluju zelené laky! A Bublina je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky máme alergika, jediné maso, které snese je jehněčí a ryby...naštěstí je malá, tak to hypoalergenní krmivo tolik neleze do peněz.

    OdpovědětVymazat
  3. Kouzelný lak, doma mám trochu podobný OPI Baby Blue, nádhera.Bublinka je krásná.Přeci bys jí to odpustila, když je tak roztomilá. :)

    OdpovědětVymazat
  4. lak není úplně můj šálek kávy, ale Bublina, ta je úžasná! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Holky, Bublina je normální diktátor! :D A lump! Byste ji rozplácaly zadek na nýtek, nekecám.

    OdpovědětVymazat