Stránky

neděle 23. června 2013

OPI You Don't Know Jacques Suede

Známý a krásný! Suede laky se lakují neuvěřitelně dobře. Výdrž je o něco kratší, než je obvyklé. A taky schnou neuvěřitelně dobře.
Za půjčení děkuji milé Yarisse :)




netopýr Bublinka

Nejsem jistá, jak často a jestli vůbec ještě budu nějak blog držet při životě. Jsem tak strašně otrávená z toho českého blogování, že bych napsala věci, o kterých se vám ani nezdá. Já nemám sílu ani abych poděkovala za komentáře, které ještě pořád píšete a jste milé (milí). Tak špatné to se mnou je a nechápu, že jste se na mě ještě všechny nevyprdly...

8 komentářů:

  1. Zlatučký psík :) Nenechaj sa znechutiť niektorými ľuďmi, ktorí to robia len kvôli veciam zadara a potom ostatným kazia meno. Ani anonymami.

    OdpovědětVymazat
  2. Chyběly mi tvoje lakovací příspěvky :).

    OdpovědětVymazat
  3. ale prosímtebe... mi to všechno pošeptej a hned ti bude líp. jinak miminko je krásné!

    jo a hlavně jsem chtěla říct, že toto je jeden z mála laků od opi, který jsem si málem kdy koupila, líbí se mi strašně strašně strašně moc! asi se jdu podívat na ebay, kde je k mání, abych ho zase skoro koupila.

    OdpovědětVymazat
  4. Bublinka je parádní netopýr;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Baru, chápu, že ne vždycky je chuť blogovat (někdy spíš totální nechuť), ale na druhou stranu bloguješ pro sebe a pro své čtenáře, nikoliv pro blogosféru samotnou. Ta ti může být ukradená, když na to přijde. Oukej?
    Tvoje příspěvky mě vždycky bavily, tak doufám, že budou i nadále. ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  6. Bublina je kouzelná. A jsem ráda, že se lak líbil. Česká blogosféra je, jaká je, nemá cenu se tím trápit. Pokud tě blog baví, piš si pro sebe a nás a neřeš ;)

    OdpovědětVymazat