Stránky

pátek 28. června 2013

Životní role

Po dlouhé době si zopakuju své životní role. Kolem Bubble se teď točí každý den. Jsou si vzájemně hodně podobné, ale ani zdaleka nejsou stejné. Prochází různými věkovými a vývojovými etapami a já díky ní měním velmi dynamicky své role ;)

Jsem maminka.
Jsem vůdce.
Jsem ochránce.
Jsem tyran.
Jsem hračka.
Jsem ségra a kamarádka.
Jsem krotitelka.
Jsem kuchařka.
Jsem uklízečka.
Jsem sofa.
Jsem veterinářka.
Jsem ošetřovatelka.

Nafoukaně si chci myslet, že jsem (jsme) její svět :) A třeba z ní vyroste něco pěkného a šikovného. Zatím je to především lump a hajzlík, ale třeba jednou... Je to zábava/relax, ale něco to stojí. Přes den se s ní špatně pracuje, takže to doháním v noci.

A jak přes den vypadá můj výhled? Velmi často takto...


Bubli čumí

kuk!


A jak se pracuje vám? :) Hezký víkend!

13 komentářů:

  1. Ježiš, to je slaďouš! Přeju, ať zas tolik nezlobí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná, je nádherná!! Na první fotce vypadá, jak plyšáček a na druhé jak pěknej vykuk :) Je to fakt krásnej kousek - doufám, že do tvé rodiny zapadne jako poslední kousek puzzle a že s ní bude vše dokonalé a jednoduše celistvé :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je k zulíbání, kouzelná.Je to mládě, když budeš takhle důsledná vyroste ti z jí dobrej pejsánek, a když se nad tím zamyslíš ona ti určitě všechnu lásku vrací a ještě mnohonásobně vrátí.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná, vlastně obě. Je to prcek až vyroste tak se zklidní. Sama to vidím u své zlaté Barušky. Když byla malá tak jsem z ní kolikrát šílela. A teď, když jí je 10 tak bych radši čas vrátila.

    OdpovědětVymazat
  5. Bubli čumí, to mne pobavilo :D Ať se těší skvělému zdraví, ty pevných nervů a ať vám nová skartovačka dobře slouží :D

    OdpovědětVymazat
  6. A pak se jednou otočíš a zjistíš jak to střídání rolí a lumpačení bylo vlastně super;-) Jsou to zlatíčka, i když občas zlobí, bez nich by život nebyl úplný <3

    OdpovědětVymazat
  7. Ale tie lumparni dohana tym nadhernym kukucom :)

    OdpovědětVymazat
  8. Kouká jako pěknej lumpík. Takhle kouká i Mates a já mu to ještě ve štěněčím věku žrala. Teď už si jen říkám, jak jsem mohla být tak bláhová!! =D

    OdpovědětVymazat