Stránky

sobota 21. září 2013

Korres Plum

Korres stíny mám už dlouho, ale co jsem je hezky uklidila, jsem na ně nešáhla. Dneska jsem zabloudila do šminek a padly mi zase do oka. Vzniklo z toho jednoduché líčení.






Zakončíme to příběhem ze života brouka... Jsme vyrazili na klubovou výstavu retrívrů do Oslavan a motali se kolem stánku neztratimse.cz. Když jsme sbalili poslední obojek i stan, tak přišla řada na procházku kousek vedle (Neslovice). Pohoda klídeček...jsme si fotili nějaké fotky pro zábavu. Viděli jsme vlasatou housenku, do které se zamilovala Anýzka.



To, že mi Věruška fotila prd*l, mi už moc vtipné nepřišlo, ale v daný okamžik jsem to netušila. Vysypal se nám batoh, protože ho někdo nedopnul. A ne, že bych tady chtěla svou prd*el prezentovat, ale vidíte ten zelený flek na kalhotech muže?!



Frajerka během chvíle vyběhla až za krk a docela jsme se při focení nasmáli. Hystericky jsem řvala "svlíkni se", ale nesvlíkl se.



A poslední jedna Bublifukova soutěžní. Jsme chtěly vyhrát LB předplatné :D Ale jsou tam mnohem lepší fotky! A když byla Bublina tříměsíční, tak se do LB boxu taky vešla, ale teď už má moc velký zadek (asi po paničce :D).


Hezkou neděli ;o)

14 komentářů:

  1. Pohled na tvé precizní líčení (a linkování!) mi už scházel. Prostě to máš parádní, jako vždycky. ;-) Z kudlanky za krkem bych nejspíš vylítla z kůže. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A kudlanka teda nikoho nerozhodila, kromě mě! Jsem asi hysterka...

      Vymazat
  2. Já kudlanku neuvidím, ač jsem ji cíleně několikrát hledala a muži leze za krk, to je spravedlnost... :D Jinak líčení pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud chceš kudlanku, tak doporučuji procházku přes Neslovice, nebo pak za útulkem brněnské městské policie. Tam jich prý mají požehnaně a máš to kousek ;)

      Vymazat
  3. náhodou tvoje focení furt dopadlo lépe než to moje... to byla katastrofa.

    OdpovědětVymazat
  4. kudlanku jsem nikdy neviděla, ale historka mě rozesmála :D
    jinak moc pěkné líčení!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tohle byla taky naše premiéra...a možná i derniéra. Jen mě vyděsilo, jak agresivně si stoupla proti foťáku! Asi se taky nerada fotí :D
      Děkuji ;)

      Vymazat
  5. Krásné líčení. Taky jsem zabloudila na moješminky, ale pořád tam ten měnící lak není :) a štětce RT taky vyprodány

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky nějaké budou ;) Se štětci je to o něco horší, ale tak uvidím, co vymyslíme.

      Vymazat
  6. Tak teď aspoň víme, že máš hezkej nejenom obličej;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám i hezkou kudlanku, že?! Děkuji, vyřídím ji to ;)

      Vymazat
  7. Tobě to tak sluší. :) Příště úsměv! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, to jo...já jsem neuvěřitelně fotogenická. A úsměv do foťáku mi teda moc nejde. Já se vlastně do objektivu ještě normálně neusmála.

      Vymazat