Stránky

pondělí 11. listopadu 2013

Nailbox a něco navíc...

Dnes dorazil Nailbox, ale protože jsem neměla přes skoro čas, dáme si jen takový úvod.

Jak jsem se k Nailboxu dostala?! To, že existuje krabička krásy pro nehty samozřejmě vím (co bych byla za nehtoblogerínu, kdybych nevěděla!). Ale to asi není ta podstatná informace. Na FB jsem někde, ani nevím kde, postřehla, že máme xy kusů zdarma pro blogerky a rychlejší vyhrává. No, nedělala jsem si iluze, že na mě něco zbyde, protože když je to zdarma, tak se na to stojí fronta, i když si nehty nelakuji, mám je okousané a podobně… Takže jsem napsala jen zprávu a moc od toho nečekala. Přišla odpověď s dotazem na doručovací adresu a dnes tedy dorazila i samotná krabička. Super!

Možná bych ráda napsala, že mi nikdo nenapsal, jak si představuje příspěvek a vlastně ani nikdo nenapsal, že příspěvek o Nailboxu očekává, ale tak mi přijde samozřejmé o tom něco málo (nebo spíš více) sepsat. Samotnému projektu fandím, krabičky jsou teď velmi populární a jako fanatik do lakování vítám inovace. Navíc si uvědomuju, že je to vcelku náročná záležitost, protože je to zaměření na určitou specifickou skupinu zákazníků…žádná sranda! Dalším bodem je složení boxu…musíte ho něčím naplnit a ten obsah je nutné sehnat. V předchozí edici jsem letmo postřehla, že snad olejíček OPI měl být "fejk". Nestudovala jsem to nijak a nepředpokládám, že by byl záměr dát do prvního boxu fejk. Proto bych byla jako zákazník shovívavá.

Krabička je relativně malá, z měkčího papíru/kartonu, vyplněná sizzlepakem, který chrání samotný obsah boxu.

nailbox_1


Obsah listopadové edice mi přijde v pořádku v poměru cena/výkon. Vlastně Nailbox mi nepřijde jako extradrahá záležitost, cena je více než přiměřená. Popojedem…

nailbox_2


V boxu jsem našla: 
  • průvodní kartičku ovázanou mašlí (komu se s tím chtělo drbat? wow)
  • lak Orly Grand Dame
  • skleněný pilník
  • mýdlo Auroville (pro mě nejúžasnější produkt z boxu)
  • brusné tyčinky (dají se s nimi zapilovat rohy nehtů, detaily, atd…šikovná věc)
  • 2x samolepící zdobení (samolepky)
  • 2x pomůcky pro francouzskou manikúru
Pocity jsou pozitivní. Druhá edice boxu, lak Orly, mýdlo Auroville…zadarmo super a za peníze bych si taky nestěžovala. 

Vždycky je prostor se zlepšovat. Klidně bych uvítala 2 miniatury laku, ale jsem postižená, miluju zkoušení. 
Klidně by se mohlo v boxu někdy objevit (v miniatuře, plné balení): rychleschnoucí nadlak, podlak, zdobící lak, manikúrní dřívko, doplňky pro regeneraci a podporu růstu nehtů, lázeň na nehty (šumivá kulička), dezinfekční gel na ruce, manikúrní vidlička, různé miniatury/cestovní balení krémů a másel na ruce, další mýdla (tekutá, tuhá…jsem jako smrt, beru vše).

Jedinou výtku mám k samolepkám, na které mě příliš neužije. Mám ale 2 neteře, se kterýma se vzájemně malujeme, češeme a lakujeme. Takže samolepky si užijeme společně a jsem i za ně ráda. …a asi bych raději kombinaci samolepky + glitry nebo samolepky + kaviár….prostě 2 různá zdobení.


Protože jsem dneska byla super hodná (a je mi jedno, jestli tomu věříte), přišel mi i druhý box. Od jedné skvělé nejmenované blogerky, klidně můžete hádat a kdo to uhodne, nic nevyhraje. 

hbbox_1


Obsah byl magický…takový trochu Magic Box :D Netuším, co z toho miluju nejvíc… A na fotce chybí stíny Jemma Kid, které jsem musela hned zkusit. Jako bonus jsem dostala asi kýbl bonbónků.

hbbox

Tak krásnou dobrou noc :)

12 komentářů:

  1. Líbí se mi, že i na našem trhu je takto zaměřený box. Objednání neplánuju, protože za ty peníze si radši koupím laky a další sama a budu vědět, že se mi to stoprocentně líbí a nebudu mít pak kupu nepotřebných věcí.
    Napadá mě, jestli není balíček od Viennettky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, boxy jsou opravdu spíše zábava a pro ten pocit překvapení ;)

      Balíček není od Viennettky :)

      Vymazat
  2. ty máš jakože nailbox jo? jakože k recenzi? no vidíš... a to furt tvrdíš, že ti nikdo nic nedá.

    a to by mě tedy zajímalo, kdo byl na tebe tak hodný, když si byla hodná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď můžu říkat, že dostávám taky! Akorát se bojím, že to byla moc velká náhoda…a poslední…

      No, tak hádej a pak budeš moct frajeřit, žes uhodla.

      Vymazat
  3. Oproti prvému vydaniu ma toto vydanie Nailboxu zaujalo omnoho viac, najmä kvôli laku Orly :) Súhlasím však s tebou, že dve miniatúrky by ma potešili viac ako jedno plné balenie, keďže pri mojom množstve lakov by som tú veľkú fľaštičku nebola schopná spotrebovať a vyskúšať dva odtiene je vždy lepšie ako jeden :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, my lakýrky to máme jinak :D Obsah se mi líbí, zdobení bych brala spíš z toho prvního boxu, ale vlastně i tohle je fajn a těším se, až si ho s holkama budeme lepit na nehtíky.

      Vymazat
  4. Já nechci rýpat, ale čistě pro informaci, tenhle Orly lak prodával Happy nails na Interbeauty za 10 Kč a měli jich hoodně, takže evidentně zbytek šoupli sem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, že byl ve slevě je věc druhá a Happy Nails ruší nabídku Orly (pokud si to s někým nepletu), takže na tom nevidím nic špatného. O nákupní ceně si nedělám iluze ;)

      Sehnat obsah tak, aby byl ještě atraktivní a pořád se mi to vyplatilo (vydělám na tom), není jednoduché. A charita to být nemá…i když bilance na nule je lepší, než záporná bilance ;) Podle mě to není hodnotou špatný box. (Jednoduché počty mi říkají, že na Interbeauty bych se levněji než za 200kč nedostala, takže lak by mě vyšel stejně na 210,-).

      Vymazat
    2. No já jsem jen ráda, že jsem si ho neobjednala, protože z mého pohledu bych byla hodně zklamaná a naštvaná, ale jinak neříkám, že je špatný;-)

      Vymazat
  5. Tohle je pro mě novinka, díky za tip:) Ještěže když nemám Facebook, tak jsou blogy, kde se všechno dovím, hehe:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač ;) Je to teprve druhé vydání…pokud tenhle box přežije 5 vydání, bude to fajn a uvidíme, co budou schopni nabídnout.

      Vymazat
  6. Jůů to je krása.. takový boxík by se mi mooc líbil :) To mýdlo vypadá úžasně

    OdpovědětVymazat