Stránky

pátek 15. ledna 2016

El Corazon

El Corazon je značka laků (a kosmetiky), kterou jsem chtěla vyzkoušet už déle. Značka je z Ruska, fotky laků jsem samozřejmě vídala u ruských blogerek a hlodalo to ve mě. Tak před 2 lety nebylo možné objednat, protože stránky byly celé v azbuce a pro mě je to srovnatelné s rozsypaným čajem. Během Vánoc jsem na stránky zavítala zase a čekalo mě fakt milé překvapení, když jsem si mohla přečíst většinu v AJ a že posílají po celém světě. Tak jsem si chtěla udělat radost ;)

Laky jsou podle mě kvalitní. Zatím si na nějaké závěry úplně netroufnu, ale drží mi fakt hodně dobře. Konzistence laku je jedna z nejlepších, co znám. Dobře se nanáší, štěteček je přesný, takže korekce jsou minimální.

Andromeda Nebula - lak z kolekce Universe. Je multichromatický s holografickýma mikrošupinkama. Výborné schnutí, hladký lesklý povrch a moc pěkná výdrž.





Kaleidoscope Corazon-mania je pro mě asi o facku hezčí! Má krásný multichrome efekt. Za celou dobu nošení se neomrzel a sundávala jsem ho neporušený.


 



Fotek je hodně...ale já jsem si je fakt nemohla nechat pro sebe :D A už jsem to sem asi dávala, ale mám účet na insta a jsem cool, takže chci mít nějaké "sledě" -> klik a follow :-*

Krásný pátek a víkend! @)->-- Já mám začínající zánět nosohltanu, tak si to užívám :3

6 komentářů:

  1. S fotkama klidně ještě přitlač, na tohle bych se vydržela dívat celý odpoledne :) <3 3 <3
    Jak dlouho k tobě balíček cestoval? A co celníci, všechno v pohodě prošlo?
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nahrát tyhle mi zabralo snad hodinu! :D Blogger dělal nějaké ofuky.

      Balíček šel nevím jak dlouho...do 14 dní? Já jsem to moc nesledovala, protože oni tam píšou úplně brutální termíny, takže jsem čekala, že to prostě jednou přijde. A celníci to nezadrželi, takže v pohodě. Ale nevím, proč to prošlo.

      Vymazat
  2. Já jak je viděla u tebe na instagramu, tak jsem je musela taky objednat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se nedivím a možná nás bude víc, co objednaly :D

      Vymazat