Stránky

sobota 4. prosince 2010

Treat Your Hair and Treat Yourself (with Lush)

Dříve nebo později byste pochopili, že se mě hodně týká kosmetika netestovaná na zvířatech. Sama mám zvířat kopec, miluju cokoliv s kožíškem a proto vnímám testování kosmetických výrobků za lidskou marnivost a pohodlnost. Dnes jsou i jiné možnosti a není jich zrovna málo. (Píšu a smeták z mojí profilové fotky mě otravuje! Vzhledem ke stáří smetáka z něj budou skvělé klobásky...) Lush mě oslovuje! Vzhledem výrobků, jejich využitím, konzistencí...ale především politikou! Tou myšlenkou, kterou posílají do světa. A když tohle dokážou oni, tak proč ne kdokoliv jiný??? Jsem "lushúchyl" a hrdě se k tomu hlásím ♥
 Zatím nejsem dost eko, bio, fairtrade, veg(-etarián a -an). Něco z toho ani nikdy asi nebudu. Ale to neznamená, že mě to nezajímá ;)

Chci vám představit aktuálně 2 výrobky, které miluji a myslím, že i mé vlasy je milují, protože vypadají celkem k světu.
I Love Juicy - šampón, který překvapivě dobře pění. Řekla bych, že ho stačí celkem málo a to nejlepší je VŮNĚ! Ovoce, citrusy, svěží, nasládla po ovoci, ale i trochu hořká (opravdu lehounce asi jako po grepu).

American Cream - kondicionér, který voní sladce po vanilce. Kdo nerad sladké vůně, tak ho to asi moc nenadchne. Podle mě není úplně vhodný na dlouhé jemné vlasy, se kterýma si neporadí. Rozčesávání mých vlasů se neobejde o občasné zadrhnutí, ale těší mě to, že 2-3 dny vydrží hezké a voňavé. 









A tímhle u mě Lush mánie nekončí, tak se připravte!

4 komentáře:

  1. Tak na další podobné příspěvky se těším! Já jsem byla jednu dobu maniak do Lavery, teď už z ní používám jen odličovací mléko a tělový krém s vůní růže. Něco jsem zkoušela i od Hadka, od něj miluju krém na ruce. Občas něco od Alverde. Vlasy mám dost suché, nevím co s nima...

    OdpovědětVymazat
  2. Lush je super!! Ale zatim nemám s šamponem ani kondicionerem žádné zkušenosti :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na výrobky Lush zvědavá, zatím jsem nikdy žádný nezkoušela, ale hodlám to napravit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak doufám, že vás všechny navnadím! Teprve se totiž rozjíždíme... :D

    OdpovědětVymazat