Stránky

sobota 4. října 2014

Glitter story #1

Neříkám, že tenhle příběh bude mít pokračování. Nebo bude mít pokračování, ale možná ne tady. Glitry jsou disciplína, která mě jen tak neomrzí.

Jednoduše a rychle! Šla jsem tak mezi lidi. Třpytky a umělé řasy se dobře doplňují, takže je to výrazné a ještě výraznější. Samotné třpytky jsou velké, ale nejsou hrubé nebo nepříjemné. Na víčku jsem je vůbec necítila. Je to set BarryM, který obsahuje různé tvary a barvy.

Glitry jsem jednoduše lepila na Duraline. Řasy jsou nějaké umělé, co mi věnovala trb ;) Dobře drží, takže příjemně překvapily. Linka Duraline + stíny LASplash.

glitters_2


trpytitka_3


Už jste oprášily třpytítka? ♥

Tohle je prostě rychlovka ;) Hezký víkend @)->--

8 komentářů:

  1. Téda, vypadá to moc hezky:) Já třpytky a glitry také můžu, nejvíce samozřejmě na nehtech:) Ale nosit je i takhle na očích, to mě ještě nenapadlo:)

    OdpovědětVymazat
  2. Krása! Miluju třpytky, akorát je mám pak úplně všude, protože se mi podaří do nic strčit nebo pčíknout ;D

    OdpovědětVymazat
  3. fakt jo? jsem ti darovala nějaké řasy? to si ani nepamatuji. nekoupila sis je náhodou sama? že by ke mně jenom přišly poštou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mám je od tebe ;) Jsou to možná nějaké Číny nebo tak, plastové, ale vypadají na oku pěkně.

      Vymazat
  4. Do klubu veřejných glitterholiků se přidám hned, jakmile majstrovsky zvládnu tu horní linku. Zatím zůstávám nadšeným teoretikem-pozorovatelem, takže doufám, že nějaký pokračování bude!
    Verunka

    OdpovědětVymazat