Stránky

čtvrtek 13. ledna 2011

Nudné Nude oči

Taková ohraná klasika, kterou můžete vidět aspoň na 100 způsobů. Hnědá v kombinaci se světlým stínem nebo nějaké světlé neutrální barvy jsou mým nejčastějším líčením. Asi možná z pohodlnosti?! Nevím. Pak ale nechápu, na co mám všechny ty barvičky...?
Fotky jsou k pláči, protože při focení bylo zataženo, mlha a tma.







Produkty:  TF Shadow Insurance, MAC Polished Ivory, Bourjois Regard Sable Nacre, MAC Naked (in crease), CS Gel liner, mascara, brow pencil


Zřejmě mám krizi blogerské identity... Už nějak 3-4 dny přemýšlím, k čemu tenhle blog jako je? Jak je užitečný? Komu je přínosem? Je milion lepších blogů o lacích a nehtech! A taky je milion lepších blogů o líčení (dokonce i s nějakým tím návodem), šminkách a kosmetice vůbec. Víte někdo k čemu je? Já to totiž nevím :(

8 komentářů:

  1. Barunko, blog by měl být přínosem hlavně pro tebe, mělo by ti dělat radost vše, co je s ním spojené. A pro mě je tvůj blog důležitý, velmi totiž tíhnu k českým kosmetickým blogům a i když tě třeba osobně neznám, přesto jsi mi svým způsobem blízká, důvěřuju ti a tvoje názory pro mě mají váhu, takže pokud tu něco doporučíš, ráda si to koupím. Krom toho máš krásné nehty a jsi až neuvěřitelně šikovná na líčení, fascinují mě zejména ta, kde popustíš uzdu své fantazii, na to se vždycky tak krásně kouká! Takže doufám, že tě takové myšlenky brzy přejdou a budeš pro nás s radostí připravovat nové posty :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Viennettka to napsala dokonale, takže s ní do puntíku souhlasím. Jsem ráda za každý nehtovo-kosmetický blog psaný v češtině a Tvůj se krásně čte a moc dobře se na něj kouká (tím jako myslím Tvoje fotky :) Tak fakt vypusť z hlavy takový myšlenky a zůstaň tu s námi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se tu líbí. A souhlasím s holkama. Já si píšu blog hlavně pro sebe, abych si utřídila myšlenky, abych věděla, co se mi (ne)líbilo, abych měla přehled o barvách a tak. A to, že to fakt někdo čte, komentuje a ocení už je jen úžasný bonus :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se tu taky líbí!
    A hlavně stále přemýšlím, jak docílit tak holého místa pod obočím (stále mita m nějaké, byť světlé chloupky zbývají..) nebyla by rada??? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se tvůj blog líbí! Každý blog je jedinečný (navíc mám mnohem raději české blogy a v češtině!) a souhlasím, že jej přeci vedeš taky pro sebe, nejen pro ostatní.. :-) Takže tu "identitu" zase hezky uchop do rukou, ano? :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc děkuji všem z reakce :) Snad máte pravdu a já budu bojovat dál.

    Michaelo, rada bude ;) Zkusím to sepsat, vyfotit a zveřejnit :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nechci se opakovat, ale podepisuji se pod všchno co napsala viennettka, moc ráda tvůj blog čtu i se kochám krásnými fotkami líčení i nehtů- kterých máš moc hezký tvar;-)

    OdpovědětVymazat