Stránky

neděle 6. března 2011

Chocolate Eyes

Zase takové nějaké hnědé. Ale musím pochválit řasenku od Barry M. Má zajímavý kartáček, který je relativně malý (teda má kratší štětinky) a dobře se s ním dělá. Akorát řasenka je voděodolná, takže pro citlivé oči možná nedoporučuji. Nedělá mi žmolky, řasy oddělí, nerozmazává se a neopadává :)












No, a nějaká fotka jídla :D Hovězí žebra pečená v marinádě. (Jídlo není vůbec fotogenické, chápete to? Prostě to nikdy nevyfotím tak, aby to vypadalo chutně!)




Víte, co by mě zajímalo? Jak si třídíte fotky... Jak to děláte, aby v tom nebyl bordel?! Systém různých složek nebo jak?

7 komentářů:

  1. Baru, líčení je nádherný, přijde mi spíš takové lehce do růžova :) žebírka vypadají luxusně, já je miluju :D a ve fotkách jsem se snažila dělat pořádek nějak minulý víkend...jinak to byla krize, roztahané všude možně ve všem složkách :D

    OdpovědětVymazat
  2. já je dělím na roky (velké složky) podsložky s názvy, třeba oslava atd a tam rozdělím fotky

    OdpovědětVymazat
  3. @Tess, Kiva, vy mi tak hezky hladíte ego :D Děkuji!

    @Bezega, máš asi ten ideální systém. Já tohle u spousty lidí viděla, ale nechápu, proč jsem to nezavedla do praxe? Mám sice složky a nějaký systém, ale nevím, jak přesně třídit fotky, které jsem už zveřejnila a které ještě ne :(

    OdpovědětVymazat
  4. Wow to jsou krasne dokonale linky! moc povedene:)

    OdpovědětVymazat
  5. moj everyday make up, naozaj velmi prirodzeny a pekny :)

    OdpovědětVymazat
  6. @Julia, děkuji :)

    @Nikavero, taky bych nosila jen tohle, ale zas mi to přijde líto, když je těch barviček mnohem víc ;)

    OdpovědětVymazat