Stránky

neděle 22. ledna 2012

Green and Greener

Zelená modrá, pro blázna dobrá. Zřejmě jaro nebo co :o) Ono je to celkem těžké i s váma, protože hnědá vás nudí, "nude" líčení je málo barevné a já se pak uchyluji k takovým pestřejším výtvorům.
Vše jsou stíny Inglot (to je jak jsem psala, že mi přišly všechny zelené ze sortimentu, protože domluva byla nemožná!) a trocha glitrů.






Trochu měním tvar obočí, tak se nedivte, že třeba vypadá jinak nebo je zakřovené a pod.

Zítra je opět pondělí, tak přeji úspěšný začátek nového týdne ;o)

10 komentářů:

  1. Krása jako vždycky! Mi to připomnělo papouška, co jsme viděli na dovolené, ale to myslím jen v tom nejlepším slova smyslu :D :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné líčení, kéž bych to uměla taky tak, musím víc trénovat ! :)) Jsi kouzelnice !

    OdpovědětVymazat
  3. Já se nenudím u žádného Tvého líčení, je vždy precizní, ať je to jakákoliv barevná kombinace:)

    OdpovědětVymazat
  4. Naprosto skvělé. Achjo, já se chci taky umět líčit jako ty, to vůbec není fér! :D
    Btw. ty glittery tomu dodaly úžasný šmrnc! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera jako vždy :), já se nenudím ani u hnědého líčení, prostě u žádného.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera, nude líčení klidně přidácej, alespoň se můžu kochat, jak bych se mohla ráno nalíčit (kdybych nepadala do talířů apod... :).

    OdpovědětVymazat
  7. To je fakt, u tvýho líčení jsem se nenudila snad ještě nikdy. Krásné, jako vždy! A co je na tom nejlepší - dá se nosit mezi lidi (aspoň já bych v tom vyšla - přes den možná bez těch gliterů, ale je jich minimum, nevadily by). To se o všech make-up blogerkách říct nedá ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Já prostě nechápu! Vždycky už si myslím, že všechny barevný kombinace co spolu můžou vypadat dobře už tu byly a že už nemůžeš nic novýho vymyslet a ty zase můžeš!
    Mění ti ve skutečnosti nový tvar obočí nějak výraz obličeje nebo vůbec?
    Také přeji hezký začátek nového týdne! Já ho budu mít nejlepší, protože mám konečně od včerejška kocourka a zítra mám dovolnou a budeme si jen hrát a spát a číst detektivky:-D Heč heč heč!:-D

    OdpovědětVymazat
  9. @Markvitka: Ono to jsou takové papouškovské odstíny :D Děkuji :o)

    @Brigitte: Tak kouzelnice bohužel nejsem :( Ale chtěla bych být a kouzlit jako někteří vizážisté (i třeba světoví a tak). Děkuji :o)

    @Noogeta: Tak to jsi mě moc potěšila, děkuji!

    @Kyky: Taková líčení nejsou nijak těžká, takže to zvládneš s přehledem. Glitry v reálu vypadaly ještě lépe :o) Já to třpytivé prostě miluju. Děkuji!

    @marcella: Jéé, tak děkuji :o)

    @Zdenda: Jo, já se to snažím trochu střídat, takže určitě i něco nenápadnějšího zase bude ;o) Díky!

    @Dazz: Děkuji moc!

    @verunka2201: Jsem moc ráda, děkuji. Glitry se ukazovaly vždycky tak postupně, podle úhlu pohledu, takže by se to asi sneslo i přes den, pokud je člověk odvážný.

    @Dejnicka: No, myslím, že je spousta kombinací, které mě ani nenapadnou! Tvar neměním nijak dramaticky, ale trochu změna vidět je a mně se teď líbí o fous víc. Ale když jsem se doma ptala, tak prý mi výraz nijak nemění, protože jsem furt stejná hajzloňa :D :D :D Tak aby se v tom čert vyznal?!
    Gratuluji k vytouženému koťátku...vím, že ses těšila až si ho budeš moci vzít domů! Tak doufám, že jste si to spolu hezky užili ;o)


    Děkuji moc všem! Je radost něco fotit a vymýšlet, když to komentujete ;o)

    OdpovědětVymazat