Stránky

pátek 6. ledna 2012

We Wish You...

...a Merry Xmas :o) Na spoustě blogů najdete post o tom, co kdo dostal. Já jsem si přála něco málo kosmetického taky, takže jsem ráda, že jsem pod jolkou našla! Dalších dárků byla velká spousta, ale jde o věci praktické, které dostávám sice ráda a moc mě potěšily, ale vás by to asi nezajímalo. Děkuji každému "ježíškovi", který mi v průběhu Vánoc dělal radost a bavil mě.

Na fotkách najdete knížku Krásná tvář, kterou aktuálně po nocích studuji a snažím se z toho něco vykoukat :D 2 štětce Sigma, stíny Inglot a rozjasňovač Inglot.




Neukázala jsem vám Helmer, ve kterém si syslím laky a ještě jeden speciální dárek od Yarisse, ale ten bude mít vlastní příspěvek.

7 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, moc bych se chtěla omluvit za ten smazaný kometář, ale těch strašných chyb jsem si všimla až po přidání komentáře :(. Jinak máš moc pěkný dárky :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ten ´veganský´ od Sigmy vypadá dobře...na co ho používáš? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě jsi byla hodná holčička:-) K čemu je ten co vypadá jako mini flat top brush?

    OdpovědětVymazat
  5. Chichi mě Míša z Omlazení taky přivezla Ježíška Inglot. Mám tekutou tvářenku a zlatý rozjasńovač :)

    OdpovědětVymazat
  6. @Zdenda: V pohodě ;) Děkuji!

    @Veronica: Já ho používám na korektor pod oči nebo-li na kruhy :D Má být vhodný na korektor na drobné nedostatky a jejich zapudrování. No, myslím, že když se chce, tak s ním člověk zvládne kde co :o) Já jsem s ním aplikovala i krém. rozjasňovač pod obočí a šlo to.

    @Dejnicka: Nevím, myslím, že maminka by ti řekla, že jsem moc hodná nebyla, ale ona mě chválí jen když u toho nejsem :D
    Ty štětce jsou celkem 4 a jsou vhodné na různé drobné "srandičky" jako konturování nosu nebo zvýraznění kontury tváří, aplikace rozjsňovače, korektoru a pod. Podle mě si člověk vystačí i s jedním, ale já bych klidně kámoša ještě přibrala :D

    @Jája: Nj, Míša je hotový dealer :D Jaká je tvářenka?

    OdpovědětVymazat
  7. mám odstín 85 a moc mi momentálně nesluší :( ale v létě by mohla být fajn...jinak jsem čekala hutnější konzistenci a hodně silnou pigmentaci...něco jako mají tvářenky MUFE..ale i tak jsem celkem spokojená..určitě vyzkouším další :)

    OdpovědětVymazat