Stránky

pondělí 2. dubna 2012

Sinful Colors Nail Junkie

Jitulikaaa u Nail Polish Tagu hledala, jestli jsem nenafotila glitrové laky z Katy Perry kolekce. Nenafotila. Ani teď ještě nejsou nafocené. Ale určitě na ně dojde ;o) Nicméně jsem aktuálně měla nalakováno něco v podobném duchu od Sinful Colors.

Nail Junkie je modré (zelenomodré) želé plné glitrů (zlaté, modré a zelené šestiúhelníčky a moře drobných třpytek). V reálu krása nesmírná a vesmírná! Lak se lakuje moc dobře a překvapilo mě, že rychle schnul. Povrch není dokonale hladký, ale nezůstává úplně hrubý.

3 vrstvy + TC


neumím poskládat prsty! 

detail


Přeji všem pohodový týden ;o)

13 komentářů:

  1. Hmmmmm, tohle je možná ještě lepší než glitry Katy Perry! ;-) Opravdu krásný lak to je, a ještě k tomu zelený! Já se ti omlouvám, ale ta druhá fotka mě pobavila, ale v dobrým samozřejmě (a taky já se mám se svýma fotkama nejmíň co smát). Last Friday Night sem ulovila o víkendu na Interbeauty, samozřejmě se ale budu těšit i na tvoje fotky! A na závěr mého dlouhého komentáře ti moc děkuju za zmínku! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je to dost povedený a přitom levný lak ;)
      A já jsem ráda, že ses pobavila :o) Však to má být zábava, že jo. Já se vždycky tak snažím, ale mám ty prsty nějaké divné a vůbec mi nejdou seskládat k sobě...nechápu! Za zmínku neděkuj - nic mě to nestálo, takže co ;o)

      Vymazat
  2. Vypadá teda kurňa dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hehe, skládání prstů je taky můj věčný boj :D A díky za makro fotku, protože já tam jinak žádné šesti- ani jiné -úhelníčky nejsem schopná vidět i když všichni říkají, jak tam jsou, takže si pak přijdu jako slepoň...
    A lak je krásný. Na sluníčku se musí neskutečně blyštět!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, nebýt makra, tak ani nevím, jak jsou ty laky pěkné :D Lak na sluníčku vypadal úplně fantasticky, ale sluníčko mi při focení nepřálo :(

      Vymazat
  4. Nádherný lak! :)

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou tvoje nebo jsou to umělé nehty? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá super, připomíná mi to podmořskou hladinu:-DD

    OdpovědětVymazat