Stránky

středa 27. února 2013

Korres Abyssinia Oil Mascara

Řasenka Korres byla součástí výhodného balíčku dekorativní kosmetiky Korres, kterou jsem kupovala na strawberrynet. Chvíli jsem ji nechala u ledu a pak přišel její čas. Možná by se hodilo zmínit, že nemám přehnané nároky na řasenky a nejsem moc ochotná za řasenku utratit více než 300CZK. Jestli má plastový/gumový nebo klasický kartáček, to už neřeším. Ve výsledku se namaluji téměř s čímkoliv. Jeden zásadní požadavek ale mám - NESNESU žmolky barvy na řasách a hnusné slepené chuchvalce, které kdysi možná řasami byly. 

Začátky nám spolu moc nešly. Kartáček má kratší štětinky a pro mě to bylo nové. Musím se více snažit dostat se kartáčkem mezi řasy. Ale ono to má i své výhody, pokud líčíte kratší nebo řidší řasy, tak si nepopatláte oční víčko (já!!! si nepopatlám oko). Aspoň si to teda myslím a vycházím ze svých zkušeností. 

Pozitiva:
- dobrý kartáček - menší, hustý a šikovný
- nerozmazává se, neopadává
- dobře se odličuje
- měla by i pečovat o řasy (to ale neposoudím)

Negativa:
- cena (profimed za 381,- je už na mě moc)





Zkusila některá z vás tuto řasenku? A vaše oblíbená je ...?

15 komentářů:

  1. Moja naj je False Lashes od max factor :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neznám, ale vypadá dobře. Ten kartáček by mi ale asi moc neseděl, kupodivu vypadá přesně jako něco, co by mi slepovalo řasy.
    Moje nej je Ultimate, zn. Mary Kay. Jinou už nechci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jari ja s MK zatim zadnou zkusenost nemam, ale chtela bych se ji podivat na zoubek...a ty uz od nich doporucujes druhy vyrobek. Dost jsi me navnadila=) Das nam jeste nejake tipy?

      Vymazat
    2. Já už blog nemám a mít nechci, ale pokud mě někdo nechá, ráda napíšu nějaký článek jako host :)

      Vymazat
    3. No ja jsem si jista, ze by te nechal kazdy! A samozrejme se hlasim jako prvni. Opravdu by me zajimaly recenze na MK a myslim, ze nejen me...Pokud budes mit chut, urcite se mi ozvi na mail=)

      Vymazat
  3. Dela moc pekny prirozeny efekt. A muzu se zeptat co jsi pouzila na tu vnitrni linku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já nanáším jen 1 vrstvu, kdybych chtěla, tak taky vyrobím slepence! Na vnitřní linku jsem použila oboustrannou tužku She (černá/bílá). Vyhovuje mi právě tato nebo pak Barry M (kp30). Třeba Catrice je tvrdá a díky tomu ostrá, takže peklo.

      Vymazat
  4. Imperial long lash od Dermacolu nebo One by one od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  5. dělá ti pěkný řasy, vesměs to mám s řasenkama stejně, já měla ráda Infinito od Collistar, ale tak nějak ji zřejmě přestali dělat, a tak používám, co přišlo v LadyBoxu a jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. moje nej řasenky zatím jsou One by One od Maybelline a Lash Architect 4D od L'Orealu. Teď mám od Maybelline tu jejich novinku, tuším že Rocket, a z té jsem hodně rozpačitá a na vážkách jestli je dobrá nebo ne...
    tahle řasenka ti dělá moc pěkné a přirozené řasy. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Na řasenku od Korresu se chystám, ovšem výhledově a spíš někde na dovolené, tam předpokládám bude levnější! Ale asi bych si pořídila jinou, u téhle by mi nejspíš nevyhovoval kartáček!

    OdpovědětVymazat
  8. Moja naj je momentálne Catchy eyes od GOSH. Na riasenkách mi najviac vadí ak zlepuje riasy... to neznášam.

    OdpovědětVymazat
  9. Nezkoušela a asi bych nezkusila. Takhle krátká štětinky mi na dlouhé řasy nestačí. Nejradši mám Max Facto False Lash effetc, i když je dražší (plná cena 400Kč, často v akci za 269). Na druhou stranu nedělá žmolku, nevysychá, dělá opravdu krásný objem i prodloužení. A oproti ostatním řasenkám vydržela skoro 8-9 měsíců :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za max factor chteji 400 kc.......?
      no to cumim jako blazen!

      Vymazat
  10. tuhle rasenku vyzkousenou nemam, rasy vypadají prirozene.... efekt je hezky, na me je to ale "málo", maluju se docela hodne, pod bryle:-)

    rada mam lancome Doll Eyes, seděla mi hodne HR Feline Blacks, a z drogeriovych nedam dopustit na Loreal Volumissime Carbon Black, ted jsem ji videla v DM za tusim 199,-

    Color Beam

    :-)

    OdpovědětVymazat