Stránky

pondělí 20. ledna 2014

Panda

Poslední dobou mám potřebu si malovat monokly, ale netuším, z čeho to pramení. Ale během týdne jsem s monoklama chodila 2x. To je víc než hodně.

No, a taky něco vyfotit je veleumění, protože u nás je skoro pořád mlha. A tím nemyslím jakože trochu opar, ale mlha, která se mění z husté na megahustou.


mu_11_1_2
černý stín + Inglot Rainbow eyeshadow #132R


Na svůdný look ala mýval jsem použila stíny MeMeMe, ale na mokro. Jak jsou zapečené, tak se mi jich nedaří nabrat dostatek a já nemám celý den na to si malovat mývala. Ale antracitový odstín s drobnýma třpytkama je super. Potkat ho jako mono stín, tak kupuju.

mu_18_1_3
MeMeMe Inspire Quad v odstínu Drama Eyes

Hezký večer a fajn týden, já už se zase těším na víkend!

7 komentářů:

  1. nádherně nalíčené oči a s focením nějakého líčení mám poslední dobou také problém:/
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono se to počasí zase zlepší ;) Buď začne mrznout nebo přijde jaro...a pak se bude fotit :)

      Vymazat
  2. Když vidím ten černý stín, tak se chci na něco zeptat. Jsem nějakou dobu po opravdu černém sytém matném monostínu koukala a nakonec vybrala u Inglotu. Problém je ten, že ho neumím rozetřít! Jakmile ho použiju, tak to opravdu vypadá jako monokl a to označení je zcela na místě (na rozdíl od tvých krásně nalíčených oček:) ). Netušíš, co třeba dělám blbě, co bych měla změnit? Používám ho teda vždy na bázi (TF) a zkoušela jsem ho rozšmrdlat různými štětci, s kterými to šlo lépe či hůře (spíš hůře). O plynulých přechodech ale nemůže být řeč, nehledě na to, že při té snaze často skončil i mimo oblast, kde jsem ho chtěla mít. Dělají to všecky syté černé matné stíny? Nebo jen ten inglotí? Je mi to líto, protože by se s ním dalo kouzlit jak je krásný, ale nedá se...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, nechápej mě špatně, problém bude na opačném konci štětce. Vem stín a přijeď :) Podíváme se, kde je potíž a poladíme. Prostor pro chybu je od začátku do konce všude. U černé je to samozřejmě skvěle vidět a černá chyby neodpouští!
      Musíme najít vhodný postup a vhodné štětce tak, aby to pro tebe bylo jednoduché a abys dosáhla touženého výsledku. Teoreticky to zabere chvíli.

      Vymazat
    2. Jo, jasně, to já samozřejmě ráda připustím, že to dělám blbě. :) Při tom, jak často si oči maluju, je to dost pravděpodobné :D I když je pravda, že s jinýma barvičkama se tolik neperu, zatím jsem se se všema zvládla "domluvit" :D Každopádně odborné rady uvítám, to je jasný. :) Teď ještě poladit ten termín...

      Vymazat