Stránky

středa 2. dubna 2014

Apríl

Máte rádi? 1. duben plný "ftípků" a srandistů? Já nevím, asi to moc nemusím. Nikdy mi to super vtipné nepřišlo nebo jen nemám smysl pro humour.

Ovšem letošní apríl byl opravdu luxusní. Chlap zlobil! Jakože jsem byla ve stavu, kdy jsem se vzteky vzdouvala až pod stropem a míra nasrání mi způsobila exoftalmus. Pohoda. Čubky taky zlobily...ony jako nezlobily, ale do mojí nálady se jejich rozverné nálady úplně nehodily. Venku to bylo čiré zoufalství, protože černoška ochutnává čerstvou travičku, která voní a je krásně šťavnatá...to mě zase vztekalo. Peklo. Ale jinak jsem byla úplně v pohodě. (Vynechme vliv PMS, periody a postMS :D )

Krásu celého dne završil telefon, kdy mi volal taťka (! si zas úplně často nevoláme), aby mi řekl, že mamka neumí chodit, polámala se někde na výmolu a sanitka ji odváží do nemocnice. Cítila jsem neskutečný pocit bezmoci a přišlo mi, že se trochu hroutím sama do sebe. No, tohle mělo telefonické pokračování...zavolat, že mamka nedorazí na domluvenou schůzku, volat bráchovi, pak zas taťkovi, pak mi volal brácha a nakonec volala mamka. No, maminka si zlomila obě předloketní kosti a čeká na operaci. Nakonec docela dobré. Ale trochu jsem se opotila, né že né. Takže ať žije apríl...já jsem se vůbec nezasmála.

Přestaneme plakat a budeme šminkovat...

mu_29_3_4
MeMeMe Dew Pots Silk Dusk

mu_29_3_3
MeMeMe Dew Pots Silk Dusk


Super rychlé líčení - pokud spěcháte, ale chcete jít aspoň trochu nalíčené, tak doporučuji Dew Pots v odstínu Silk Dusk. Barva je taková tělovo-taupe. Mně na očích dobře drží a už jsem zkusila i jako bázi. Linka je rychlovka tmavě hnědým stínem, řasenka a případně rozjasnit vnitřní koutek...tvářenka a lesk. Odcházíte :) Tenhle odstín bych doporučila snad skoro každé, protože se s ním dobře pracuje a vše je akorát - krytí, konzistence, lesk (žádné disko), barva. U Ladyboxu jsou teď s nějakou menší slevou.

A nakonec jeden plovací prasík ♥



Tak hezký zbytek týdne ;o)


4 komentáře:

  1. jej to mememe je krásný! to snad budu muset mít.

    no a prasík je taky krásný, i když jí tedy chybí ty pořádně vyceněné zuby. hele ale už fakt nemusíš o ní mluvit špatně. my všichni už dávno víme, že se máte s bublinkou rády.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jako mám to prase ráda, jinak bych ho už snědla :D Ale občas si říkám, že méně akční čokl by mi možná nevadil ;)

      Vymazat
  2. To slovo na "ex-" jsem si musela vygooglit.
    Jo, apríl. No, asi takhle: za posledních pár let jsem si ani nevšimla, že nějakej byl, páč se mě nikdo nesnažil napálit. A vůbec mi nebude vadit, když to tak zůstane i dál.
    A jinak jsem teda nepochopila, zda se mamince něco stalo a co anebo zda to celý byl nějakej žertík?
    Nakonec: souhlas s Hankou v bodě č. 2! :-P
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak doufám, že ses koukla i na obrázky a neskončila jen u definice exoftalmu. Jsem si z nějakého nepochopitelného důvodu myslela, že je to známé slovo...tak možná není.

      A mamice se stalo, tu ruku si fakt zlomila a má ji zdrátovanou. Ale tak snad to pěkně a rychle sroste a zas bude skákat přes kaluže ;)

      Vymazat