Stránky

pátek 11. prosince 2015

Anastasia Beverly Hills DipBrow Pomade

Asi vcelku kultovní záležitost - pomáda na obočí. Jde o krémovou barvu, se kterou při troše šikovnosti vykouzlíte (skoro) dokonalé obočí. Stačí vybrat správný odstín, dobrý štětec a máte to na dosah.



Já jsem se učila pracovat s DipBrow Pomade asi týden. Aktuálně mám 4 odstíny a používám je rok! Úbytek je minimální, protože odstíny kombinuju a potřebujete opravdu trošku. V podstatě je to skoro asi nespotřebovatelné (odhadem tak třeba 2 roky vydrží, při denním používání).



Jak je to ale s produktem samotným? Jak už to bývá u těchto krémových produktů, tak vysychají. Dřív nebo později se začnou objevovat buď praskliny nebo vysychání kolem dokola. Jednotlivé odstíny mají i mírně odlišnou konzistenci. Některé jsou krémovější, jiné tužší. To má taky vliv na rychlost vysychání. U mě je na tom zatím nejhůř odstín Blonde, který má výrazné popraskání v kruhu, ale pořád se dá používat a je to skvělý světlý odstín.



Tak si to trochu shrneme. Vysychání nepovažuju za vadu, protože vysychá asi vše krémové. Jde jen o rychlost, s jakou se to děje. Osobně DipBrow Pomade doporučuji! Podle mě je to geniální produkt za fakt přijatelné peníze s ideální konzistencí. Štětce používám bdellium tools #760 nebo #714.


 Máte zkušenosti s ABH DipBrow Pomade? Lákají vás podobné produkty na obočí?

 Hezký pátek a víkend! @)->--

3 komentáře:

  1. Lákají, moc, už jsem ho měla párkrát v košíku, ale zatím nekoupila, bojím se, že netrefím odstín. Musím se konečně rozhoupat, sice jsem si zvykla na tužku, ale i s krémovými produkty jsem to dřív uměla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach ta poslední fotka je krásná. Jinak by se mi tento produkt líbil. Koupím si jej, až zase někdy pojedu do USA.

    OdpovědětVymazat
  3. :) aj ja ju mám a je skvelá :)

    OdpovědětVymazat