@Dejnicka: Nj, fotku jsme nezvládli...zmrzka je pryč :D Ale bylo to jednoduché... 3 banány, tvaroh, smetana na šlehání, cukr, oplatek/čokoláda Každý banán nalámat tak na 4-5ks a zamrazit, nechat lehce namrazit tvaroh. Když jsou banány zmrzlé, tak rozmixovat, všechno smíchat a nechat zamrazit. Doporučuju šlehačku vyšlehat, ale funguje to i bez toho. V průběhu mražení ještě 3x přešlehat, ať se netvoří velké krystalky vody. A dá se to udělat s jakýmkoliv ovocem :D
Aha, tvaroh jo? A je jedno jaký nebo musí být např. jen plnotučný? My jsme doma vždy dělali jen ze šlehačky a vanilkovou nebo kakaovou a nebylo to špatné, ale nemusím to mít, tak tohle mě zaujalo, svěžejší chutě ala Míša mám radši;-)
@Dejnicka: Já nehraju na štíhlou linii a mé druhé já je štíhlé dost, takže dávám plnotučný. Ale myslím, že by to mohlo být jedno ;) Chci zkusit i nějakou variantu s řeckým jogurtem...tyhle chutě mi na léto přijdou právě lepší.
Ještě mi tu chybí fotka té zmrzliny a recept:-D
OdpovědětVymazat@Dejnicka: Nj, fotku jsme nezvládli...zmrzka je pryč :D Ale bylo to jednoduché... 3 banány, tvaroh, smetana na šlehání, cukr, oplatek/čokoláda
OdpovědětVymazatKaždý banán nalámat tak na 4-5ks a zamrazit, nechat lehce namrazit tvaroh. Když jsou banány zmrzlé, tak rozmixovat, všechno smíchat a nechat zamrazit. Doporučuju šlehačku vyšlehat, ale funguje to i bez toho. V průběhu mražení ještě 3x přešlehat, ať se netvoří velké krystalky vody. A dá se to udělat s jakýmkoliv ovocem :D
Aha, tvaroh jo? A je jedno jaký nebo musí být např. jen plnotučný? My jsme doma vždy dělali jen ze šlehačky a vanilkovou nebo kakaovou a nebylo to špatné, ale nemusím to mít, tak tohle mě zaujalo, svěžejší chutě ala Míša mám radši;-)
OdpovědětVymazat@Dejnicka: Já nehraju na štíhlou linii a mé druhé já je štíhlé dost, takže dávám plnotučný. Ale myslím, že by to mohlo být jedno ;) Chci zkusit i nějakou variantu s řeckým jogurtem...tyhle chutě mi na léto přijdou právě lepší.
OdpovědětVymazat