Stránky

sobota 19. února 2011

Nubar 2010 + Block Orange

Opět si to zopakujeme ;) Není totiž nic jednoduššího, než lak po 2-3 dnech nošení přizdobit nějakým efektem. Barry M Block Orange drží lépe, než bych si přála, takže mi bylo líto ho odlakovat. Nubar 2010 jsem zatím nepoužila, takže tohle je jeho premiéra. Efekt dělá nádherný, ale špatně se fotí! To byste nevěřili, co to dá práce ty prsty poskládat a natočit tak, aby bylo něco vidět a foťák to milostivě zachytil :D Nějak to nakonec dopadlo... Po 6 dnech se mi ta oranžová už hnusí a jde dolů.









Svěřte se mi, jak dlouho vydržíte s jedním lakem na nehtech a jaké efektové laky vás baví? Bez čeho nemůžu žít?

4 komentáře:

  1. S Nubarem je to ještě hezčí, já jsem o něm taky uvažovala, ale nakonec nevzala. Nějak mě to efektové lakování zatím nebere, protože já mám jeden lak většinou tak 2 dny a pak už chci zase něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja tak tri dni vydrzím s jedným lakom na nechtoch. Pokial sa nejedna o cervenu, tu mozem stale :-)
    A v poslednom case ma zacali bavit duochrome. S nimi sa človek nenudí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já to vydržím tak 3, max 4 dny, ale promiň, s oranžovým bych nevydržela ani den:-D

    Míno, jsem ráda, že je konečně někdo jako já, mě se to na ostatních hrozně líbí, ale než si po těch 2-3 dnech na to jen prsknout něco pro malou změnu, taky to spíš potřebuju dát pryč. Někdy to zkusím, ale jsem v tom pak nesvá jak minule, když jsme se viděli:-D

    OdpovědětVymazat
  4. @Míno, to jsi dobrá, že lakuješ až takhle často ;) Já nepoužívám sušící nadlak, takže mi to schne hodiny :(

    @Veve, o červené se nemusíme bavit! To je nej barva ;) Ale přišla jsem ji na chuť až teď. Duochrom taky zbožňuju, mám tady nějaké, co čekají na svou premiéru :D

    @Dejni, já se ti upřímně nedivím. Ani pro mě není oranžová ta pravá...ale byla to příjemná změna a kamarádi (pár) z těch nehtů byli unešeni :) Opravdu nemusím žlutou a zlatý shimmer v lacích, ble.

    OdpovědětVymazat