Stránky

sobota 2. července 2011

Nfu.Oh 45

Moje nehty na promoci a následnou oslavu ;) Lakovala jsem je 2 dny, ale aby to nevyznělo nějak bláznivě... Začla jsem v úterý v noci p.shinem a nalakovala jsem podlak + první vrstvu Nfu.Oh. Kdybych se pustila do kompletní manikúry, tak mám ráno na nehtech celý průběh noci a o to moc nestojím. Takže druhý den jsem pokračovala vrstvou OPI Guy Meets Gal-veston a poslední Nfu.Oh. Miluju vločky, glitry a různé jiné bordely v lacích, takže mě se to moooc líbilo.

Mám jeden zvláštní poznatek, který mě trošku polekal. Když jsem seděla v "hledišti", tak jsem se trochu rozhlédla po okolních dámách a slečnách...žádná, přísahám ŽÁDNÁ neměla nalakované nehty. Připadala jsem si nepatřičně. Já sice chápu, že VUT je poměrně technicky založená VŠ, ale aby žádná maminka neměla lak na nehtech?! Zase pozitivum bylo, že jsem neviděla ani jedny umělé nehty v mém dohledu.

2 vrstvy Nfu.Oh 45 a mezi nimi OPI Guy Meets Gal-veston (foceno po 3 dnech nošení)






Z fotek není patrné, jak krásně to celé září, jak ty šupinky háží odlesky.


Nepřímé sluneční světlo, povrch je absolutně hladký! 


Fotky trochu zkreslují barvu, která je červenooranžová a šupinky se lesknou přes zlatozelenou k oranžové.

Přeji (pokud možno) pohodovou sobotu!

5 komentářů:

  1. to je parádní kobinace, která by mi jistojistě neslušela,ale nevadí,alespon se pokochám a gratuluji, pokud byla tedy promoce tvoje :)!

    OdpovědětVymazat
  2. @lovelyhair: Já neřeším, jestli mi sluší, ale jestli se mi líbí :D Za gratulaci děkuji, pošlu ji správným směrem ;) Promoce nebyla má, protože já jsem se na to vykašlala včas *červená se*

    OdpovědětVymazat
  3. Ta poslední fotka je krásná, já oranžovou můžu!

    OdpovědětVymazat
  4. Bezchybné drápky!
    Osobně bych měla velkou radost, kdybych byla jako jediná tak výjimečná, že bych měla atraktivní, upravené nehty. Sázím se, že jsi byla z přítomných dam nejkrásnější ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherný. Od Nfu-Oh mám jen dva laky, ale oba jsou skvělé. Kdyby byly levnější, už mám doma 10.

    OdpovědětVymazat