Stránky

středa 6. července 2011

Ribbon

Tak pro tentokrát ještě čmáranicu a příště už zase laky, ju? Slibuji!

Já si říkám, že snad nevadí, když sem dávám nějaké takové nenositelné kreace... Nositelný make-up si umíme udělat každá nebo skoro každá (jo, všechny na ty šminky nejsme, i když to nechápu =D). Tohle je opět taková fantazie. U obočí je to trošku jakoby upatlané, ale on to vytáhl především mistr foťák, normálně to vidět není. Jinak mé obočí je celkem rušivé a kdyby bylo jemnější, světlejší a spíš do obloučku, tak celek by působil lépe.




Pak jsem připatlala... (foceno v místnosti, proto jiné "nasvícení")


A ještě troška patlání...a hotovo!


Já si koupím takový ten "zmizík" na obočí! To mé je hrozně houževnaté a lepidlem se to dělá fakt hrozně...

Doufám, že se to bude aspoň trochu líbit ;)

8 komentářů:

  1. Tak tohle se mi moc nelíbí, ačkoli nedokážu přesně popsat proč... Provedení krásné jako vždy, ale ten nápad pokulhává, přijde mi to asi lehce přeplácané v té spodní části... Snad se na mě nebudeš zlobit ;-) Ale moc se mi líbí ta světlá barva, co máš na celém víčku, prozradíš mi prosím co to je? Děkuji!

    OdpovědětVymazat
  2. @viennetka: Tak to mě se spíš nelíbí ta horní část :D Mělo to udělat takové smutné oko... Možná máš pravdu a při nějakém příštím pokusu to zkusím bez toho pod dolním víčkem ;) Nebo jinak...
    Na víčku mám bílý pudr a Essence diamond powder z Twilight kolekce. Za ty peníze to je úžasný produkt.

    OdpovědětVymazat
  3. Provedení úžasné a líbí se mi mašlička, jinak ale souhlasím s viennettkou ve všech bodech, ta spodní část mi taky přijde překombinovaná a ten světlý stín na víčku je vážně úžasná barva! Měla by ses tím líčením vážně živit, jde ti to bezvadně a máš super nápady!

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za reakce ;) Je dobré znát více názorů! Příště budu méně kombinovat :)

    @lovelyhair: Nj, u mašličky jsem ani nedýchala :D

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za odpověď, nicméně mě nepotěšila, limitku Twilight už opravdu neseženu :-D Ale myslím, že ten pudr má kamarádka, možná ji zkusím ukecat, zda by mi trošku neodsypala, protože coby stín vypadá parádně!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak mě přesně hned napadlo, že to je smutné oko a líbí se mi to moc. Kdyby to nebylo trochu překombinované, tak by to zas bylo nijaké, myslím, že takovýhle záměr jsi měla a tak to tak je. Máš super nápady, jen tak dál;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Viennetko, já mám doma "Edward" třpytivé pudříky dva (ano, tak jim říkám), tak bych ti mohla odsypat. Pravda je, že podobný produkt jsem od LE kolekce Twilight ještě nepotkala..

    OdpovědětVymazat
  8. Jinak líčení se mi líbí, kombinace barev jsou úžasné, jen mě ruší ten spodek oka, nedokážu ani pořádně říct, co konkrétně mi na něm vadí :). Ale ta mašlička je úžasná, tak precizní a tenká!

    OdpovědětVymazat