Stránky

středa 14. září 2011

Inglot violet

Líčení s Inglot stíny... Stíny jsou dokonalé a perfektní, vážně! Jsou měkoučké, dobře pigmentované a krásně drží. Problémy se objeví při objednávání, kdy jsem nebyla spokojená s tím, co jsem barevně dostala, ale ani jsem se nijak neozvala u odesílatele, takže tohle je takový výkřik do tmy. Rozhodně pro příště zkusím objednat asi jinde...


Na fotkách vidíte světlou studenou šeříkovou na pohyblivém víčku a fialovou s červeným podtónem v záhybu. Je to výrazné, ale ještě nositelné (myslím).





K Inglot stínům se určitě ještě vrátím a napíšu víc, nafotím a možná i ještě něco nalíčím :D

6 komentářů:

  1. I když to možná není to, co sis barevně představovala, moc ti to sluší, i když mám pocit, že ty by ses hezky nalíčila i s kusem uhlu. :D
    A nositelné to určitě je. Není to sice zrovna můj šálek kávy, ale k méně výraznému oblečení bych si to klidně nalíčila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ooo, krasna farba, uplne zvyraznuje zelenu v ociach! Tesim sa na dalsi prispevok o Inglot-e, odkial si ho kupovala?

    OdpovědětVymazat
  3. @Kyky: Ohh, děkuji @)->-- S tím kusem uhlu bych byla raději opatrná ;)

    @LadyZet: Objednávala jsem vlastně přes českého distributora firmu LEMIKA s.r.o. a celá ta objednávka byla zastřená jakoby "mlhou". Emailová komunikace byla příjemná a rychlá. Odpovědi mi vážně chodili během minut (nejpozději do druhého dne). Chyba nastala při výběru odstínů, kdy jsem nevybírala podle aktuálního vzorníku, protože nemají předělané stránky a vzorník tam je holt jen starý :( A pak mi pošta nebyla schopná balíček dohledat, upozornění o uložení zásilky mi dali až po 2 dnech a první výzvu jsem dostala DEN PO VYZVEDNUTÍ balíčku! Nicméně stíny jsou opravdu příjemné, jsou velké a krásné. Nafotím a brzy ukážu, co mi přišlo ;)

    OdpovědětVymazat
  4. *pochopitelně mi odpovědi chodily! Taková prasácká hrubka :(

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné ;-) Mám ráda výraznější líčení. Přesněji - hodně výrazné, nepřehlédnutelné, a to očí. Když je pak zbytek obličeje nalíčen decentněji, vypadá to skvěle. Takže za mě můžeš klidně ještě přidat :-)

    http://tothemoonandback-eli.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. No konečně líčení co je vidět! Paráda, úžo, bájo, jen tak dál! Moc krásně vystínované, muselo ti seknout;-)

    OdpovědětVymazat